Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
540103_10151246246181937_1116278511_n.jpg

Еурокрем. :icon_mrgr:

Sky Italia reports that @KAKA will stay at Real Madrid at least until the summer. Milan and Anzhi won't try to sign him now.
images

Од Лето натака за кур ќе ни е,32 години ебате....
Можат барем тие Саломон,Бенаси,Жоргињо да ги земат дур не им опнат астрономски цени !
Класик шмоузби, е берлуво ќе купи еден јак трансфер 3 лоши ќе направи после.
Толку од проектот. :cautious:

Kaka thinks seriously all'Anzhi

Ете ви го овој полу човек полу ништо, Балотели, ееееј Балотели прифати 1,5 милиони помала плата за да дојде у Милан, овој црепов ќе иде Таџикистан да игра... И сигурен сум дека запнале преговорите со него не со Реал, и татко му оној алчниот...

Ма мрш у пизду материну теле неблагодарно, ја ионака не го сакав у екипа...

Sky Italia reports that @KAKA will stay at Real Madrid at least until the summer. Milan and Anzhi won't try to sign him now.
images

Од Лето натака за кур ќе ни е,32 години ебате....
Можат барем тие Саломон,Бенаси,Жоргињо да ги земат дур не им опнат астрономски цени !
Класик шмоузби, е берлуво ќе купи еден јак трансфер 3 лоши ќе направи после.
Толку од проектот. :cautious:
Не биди Филе :icon_lol:
Утре го земаме новиот Ночерино па што сака нека е.

Не биди Филе :icon_lol:
Утре го земаме новиот Ночерино па што сака нека е.
Не дај Боже нов Ночерино да земеме,еве го сега ни пола човек не е што вика марли,се изгуби скроз ко третолагшки играч изгледа на терен,еден Фламини ако ти земе место пиши пропало.

Тој Саломон бар нека го земат,атер на мене и нино. :)

Ако ја направат таа глупост да го продадат Боа за да го донесат повредениот, ќе им се намочам и на Балотели, и Сапанора и све

Ако ја направат таа глупост да го продадат Боа за да го донесат повредениот, ќе им се намочам и на Балотели, и Сапанора и све

абе каков повреден незнам зошто и сакаат да го земат бар ако зимаат да земат некој во одбрана или средина на дмф..Боа игра добро на оваа позиција поназад конечно му текна на Алегри да не го става полушпиц..

кој не скока неразуро е :)

Сега уште да го земат Саломон и некој дефанзивец. Наполи изгледа го земале Роландо, уште еден кој ни беше на листата на желби.
BB4y_CKCcAAozF6.jpg

Вие тука се надевате на среден ред и одбрана утре? :) После јас сум бил оптимист.. :icon_lol:

Нема да има Милан више трансфери.. Многу тешко утре да земе некого, а и случајно ако се деси тоа ќе биде некој за безпари, некој трансфер во стилот на Ночерино, мада не верувам ни во тоа..
А ако више прават нешто такво, барем нека биде некој млад, перспективен и ќе ги замолам да не не седнат на гз со некоја закрпка во стил на Џандоменико Место, Џулијо Мигљачо и слични...

И уште не ми е јасна ситуацијава со напаѓачиве и се плашам дека може Нијанг да трпи, а сега ич не е моментот кога треба тој да заседи на клупа.

Наполи изгледа го земале Роландо, уште еден кој ни беше на листата на желби.

Скоро да нема централен дефанзивец кој не бил наша желба или поточно кој не би поврзан со Милан откако го продадоа Силва.

За овој бараа 15 милиони евра, а за него демек беа заинтересирани и други големи екипи (нешто слично како со оној Мбива). Изминативе месеци го нудеа кај ќе стигнат, а дека немало многу заинтересирани говори тоа што цената скоро дупло му се намалила, а не се осудија многу екипи да го земат.

И на двајцата им падна цената, односно беа дадена за помалку него што бараа нивните клубови летово... Кој бил во право ќе видиме...

Овој Роландо не дека не беше добар но пошто бараше трансфер летоска до денеска не одигра меч за Порто сигурно поради тоа и сигурно и му падна малце цената затоа и Наполи искористи.Лани беше добар во одбраната на Порто сега како ќе игра тука ќе видиме..добро би било некој во одбраната да земат денеска но не ми се верува..ќе дојде тој Касами од Фулам :)

Ете ви го овој полу човек полу ништо, Балотели, ееееј Балотели прифати 1,5 милиони помала плата за да дојде у Милан, овој црепов ќе иде Таџикистан да игра... И сигурен сум дека запнале преговорите со него не со Реал, и татко му оној алчниот...

Ма мрш у пизду материну теле неблагодарно, ја ионака не го сакав у екипа...
Ало бе ало.. полека малце абе :D вие ако лесно паѓате на овакви рбаоти, тогаш... имаше 100 пати кажано дека балотели нема да иде и вие ајде фаќајте плукајте по нашиве и по него.. а сега кралеви се што го донесоа? :)
Кака ИМА ПРИФАТЕНО намалување на плата и покрај тој што толку го спомнувате - татко му... во овој случај ќелавецот и оној женкарот се за плукање а не Кака.. Кога успеаа еден "бед бој" од Сити да донесат и да ги уверат оние богатите од Дубаи да пуштат игач кој ќе им служи.. а не можат да ги уверат Реал дека Кака не се враќа кај нив.. нив тоа само им треба - потврда.. не сакаат да се врати поради платата што треба да му ја платат.. пред некоја година капа му симнувавте, сега човекот ни крив ни должен во обид да ја спаси својата кариера како уопште да не играл за вашиот омилен тим.. секој што плука по некој од калибарот на кака, шева, малдини, пипо, неста.. (ме мрзи да ги набројувам др) не вреди да навива за Милан... и не посочувам никој, jus sayin.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom