Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
AC Milan News@Milanello
More than 1000 official Milan shirts with Balotelli were sold in the first
лесни пари :icon_lol:

Ќе носи 45ка Бало.
BBypNtbCcAE9Nqq.png:large

Za Emanuelson e dobro sto nema opcija za otkup i bas ke vidime na koja pozicija ke igra i kako ke se snajde tamu, sekako kaj nas veke nema da dobiva sansa do kraj na sezona.

Не мислите ли дека овој трансфер е одличен предИзборен трик на стариот?

ние овде на форум се попаливме со трансферов па камо ли во Италија.

страшна работа е Берлу, па замислете што би било ако го донесе и Кака, гарант победува на избори :)
Па многу јасно дека е,одбраната ни е шала,средниот ред бетер.......во напад сме покриени за следни 10 години,се додека не треба да се покрие некоја дупка во буџет НАЛИ. ;)

Уште многу играчи треба да си отидат и да дојдат за да се каже браво б и г одлично си ја вршите работата.....а се дур потпишуваат 31годишни закардовци за по 5 години,ништо нема да направат....

Ako abate ostane zakardo e treta opcija za desen bek nisto ne smeta da se ima vo timot.
Mozna e zamena Emanuelson-siptarot

http://martina22acm.wordpress.com/2013/01/30/fulham-to-lure-emanuelson-on-loan-milan-to-get-kasami/ - пазете.. Емануелсон на 6-месечна позајмица во Фулхам, Касами со истите услови во Милан!
Што мислите за дечково? (роден во Струга, но нема да кажам за Македонче оти знам што рекации ќе има :D ) Што се однеусва на Емануелсон, нека му е со среќа - се наевам дека таму Јол ќе му ја најде вистинската позиција, за разлика од Алегри тука кој фалеше уште голман да го стави.. :)

Чудно е што Галијани е тивок после трансферот на Балотели. Можно е да спрема уште нешто као "last minute". Ама за тоа требаше да рече Il mercato e chiuso :)

Напаѓачко трио Shabani = Sha - Ba - Ni (El Shaarawy - Balotelli - Niang) :pos:
Дај боже да распалат и да стигнеме до тоа 3то место па после можеби и уште некој ваков трансфер да падне.

То е то шо се чекаше слика да излезит.. Ќе газит ќе видите, ајде сеа до крај нека израдуваат со уште некој.

Не истрола Галијани ? Не ги повика пак навивачите на Интер да се придружат во велесбата ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom