Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Mar 17 14:00 GMT AC Milan v Palermo
Mar 30 14:00 GMT Chievo VeronavAC Milan
Apr 7 14:00 BST FiorentinavAC Milan
Apr 14 14:00 BST AC MilanvNapoli
Apr 21 14:00 BST JuventusvAC Milan
Apr 28 14:00 BST AC MilanvCatania
May 5 14:00 BST AC MilanvTorino
May 8 19:45 BST US PescaravAC Milan
May 12 14:00 BST AC MilanvAS Roma
May 19 19:45 BST SienavAC Milan
овие натпревари се најклучни...,бар 5 бода да извадиме...:D

овие натпревари се најклучни...,бар 5 бода да извадиме...:D

ITA1Milan - Udinese2/3/13 2:45 PM EST
ITA1Cagliari - Milan2/10/13 9:00 AM EST
ITA1Milan - Parma2/15/13 2:45 PM EST
UCLMilan - Barcelona2/20/13 3:45 PM EST
ITA1Inter - Milan2/24/13 2:45 PM EST
ITA1Milan - Lazio3/2/13 2:45 PM EST
ITA1Genoa - Milan3/8/13 2:45 PM EST
UCLBarcelona - Milan3/12/13 4:45 PM ED

и ова е незгодно

Да ќе се прошета и ќе им даде 3+ на полувреме како не баш на Атланта. Доста незгодна екипа дома ги победи Наполи и Интер и реми со Удинезе. А и не сме баш најдобри со нив од 1999 год само 5 победи на гости.

Види каква бараба со изјавиве.. :pos:

“Ако вчера имаше 99,9% шанса Балотели да не дојде кај нас, денес има 99,5%“ - Галијани

"Mediaset" преноси дека Милан и Манчестер Сити се договориле за трансфер на Балотели. Цената е 22 милиони евра. :cautious:
http://www.sportmediaset.mediaset.i.../97480/milan-city-accordo-a-quota-22mln.shtml
Не дај боже да е точно......

Мислам за другиве тимови од калчо. :icon_lol:

Каранка изјавил дека Кака е вишок и дека до 31 можно е да напушти,најреална дестинација била Милан.

Галијани да ти ебам жената како знаеш БАРЕМ еден од овие двајца да донесеш до Среда.

Последна на Фламини и кој ќе игра покрај повредени Амброзини и Де Јонг :facepalm:
Фламини сигурно ќе остане најмалку до летоска додека Траоре може да го дадат комотно некаде бар го земаа со поминат договор вака ќе лапнат 1,2 милиони :)

п.с Икарди четри гола денеска :)

Ај еден кикс на Интер вечер, и подобро коло не можеше да бидит!
Ми се свиѓа како играат Ел Шарави и Нианг, се гледа дека има иднина во овие двајца, + Балотели пак да не прајме муабет..

Последна на Фламини и кој ќе игра покрај повредени Амброзини и Де Јонг :facepalm:
Фламини сигурно ќе остане најмалку до летоска додека Траоре може да го дадат комотно некаде бар го земаа со поминат договор вака ќе лапнат 1,2 милиони :)

п.с Икарди четри гола денеска :)
Да го купат Најнголан и ќе има кој да игра место Фламини.

Искрено највише ги сакам стартојте на Фламини, со две ноге! :love:
Е сеа ме нервира коа иде у напад... а благе везе си нема!

Иначе не ја гледав утакмицава, ме интересира како изиграја Боатенг и Констант?

Како што реков вчера денес се оствари, на -6 сме со Лацио,беше и за очекување Лацио и Фиорентина да попуштат со битката а со оглед дека Рома е дефинитивно НАЈШАБАНСКАТА екипа во Италија останува Интер и Милан да водат битка за 3 то место годинава.
Вчера Мурињо Дефинитивно го отпиша на Кака и му порача да си бара тим. Има усте 4-5 дена до пазаров да се затвори па чекам 2-3 засилувања...Мене многу кеј ми праат Икарди,Едер,Обијанг и Поли од Самдорија, Кастро и Бариентос од Катанија,Армеро од Удинезе,Ламела и Освалдо од Рома,како и Огбона и Антонели од штопери и секако Најголан како заменик за Амброзини.
Ако н биде ништо со Кака и Балотели да се проба неј од поевтинава и проверена во Качото варијанта.
И да Фамини појче не заслужува дрес на Милан да облече.
Се надевам дека Алегри ке го стави во резерви и дека нема да треба да се повреди како Анте и Бонера па тогаш да види дек не го бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom