- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Денеска ќе ја реши Затворкардо без гајле 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Значи, треба да биде уште подобар.
Не ја ’какаме’ ние со Шарави, туку на вас мрчаторите ви е трн во око, затоа што вие сакате се да е негативно, а тој не влегува во таа ваша шема.
Почна и да предвидуваш?Значи, треба да биде уште подобар.
Не ја ’какаме’ ние со Шарави, туку на вас мрчаторите ви е трн во око, затоа што вие сакате се да е негативно, а тој не влегува во таа ваша шема.

па видовме што се деси.Нека се изгради како играч комплетно,па да видиме дали некој лошо ќе збори за него.. Секој играч купен под 20 години на Шарави ви алудира ало друже цел пост ти е шпекулации. Значи од старт ти е грешка дека мислиш ко ја да сум од оние кои сакаат арапи у милан, што само ако милан купуе некој суперстар таленти што имаат 90ка на менаџер ќе бидам среќен и за се хејтам. НЕ!
2. не ми збори колку сум ги гледал двајцата(ериксен и стротман), посебно не откога никад(ова сигурно) не си ни чул за сапонара, нит си го глеал а ипак сметаш дека типот ќе блесне и цела кариера ќе остане и ќе игра у милан.
3. Незнам кај ти е паметот да мислиш дека човекот кој ја упропасти цела италија го сака милан, и дека пак ќе го врати на врвот? Го боли курот за милан, најбитни му се парите.
4. Како можеш да бидеш оптимист жити мене? Кажи ми, сакам и ја да сум оптимистичен за милан.
Почнувате да ја какате со ШаравиПремногу го форсирате,Роналдо да го имавме немаше толку да го фалите.. Да не заборавиме дека има 20 години и треба уште да се надоградува!
![]()
Фурца брате, никаде не реков дека готово Шарави ни е ѕвездата, ќе не носи на грб 20 години и дека е изграден играч. Прочитај погоре, ќе видиш реков дека:
Шарави, Де Шиљо и дај Боже Балотели НИ ДАВААТ ДОБРА ОСНОВА ДА СЕ НАДЕВАМЕ на нова одлична генерација на Милан.
Прв сум за тоа да не се воздигнува Шарави, зошто ми е страв да не се умисли и прв сум за тоа да дојде Балотели зошто со тоа колку-толку Шарави ќе се ослободи од притисокот прва ѕвезда во тимот, притисок кој може да го уништи.
.Ни ни прочитав дека имаш пишано нешто за Шарави
. Има некои членови кој секој играч помлад од 20 им личи на Шарави,а секој играч од 2 лига што играл добро на една утакмица е одма негова компарација.. Делиме мислење треба да не се воздигнува толку и дека треба да се донесе играч кој означува класа,воигран играч! Децава што се земаат е одлично може ќе ги биде,ама ќе им треба минимум 3 месеци да се вклопат,што пак ми изгледа малце,а во моментов ни треба играч што ни гарантира добра игра,за некако да се надеваме на 3-то место! 
Ќе не даваат денес или не ?

Никаде не те посочив тебе![]()
.Ни ни прочитав дека имаш пишано нешто за Шарави
. Има некои членови кој секој играч помлад од 20 им личи на Шарави,а секој играч од 2 лига што играл добро на една утакмица е одма негова компарација.. Делиме мислење треба да не се воздигнува толку и дека треба да се донесе играч кој означува класа,воигран играч! Децава што се земаат е одлично може ќе ги биде,ама ќе им треба минимум 3 месеци да се вклопат,што пак ми изгледа малце,а во моментов ни треба играч што ни гарантира добра игра,за некако да се надеваме на 3-то место!
![]()
И фризури ама и најбоље напад во Европа за наредни 10 години.Niang-Sharawy.........0-1
Balloteli samo da dojdeisti 3 frizuri napred ke imame
![]()