Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се носи Закардо као замена за Абате,
:facepalm:

Глупости, само глупости се дешаваат у клубов жими све!
Заури што не го земаат да му ебем ќерката на Берлускони а!

Шитни ги бе Антонини, Мезбах, Виља, Траоре, Фламини, Страсер, Амелија, Еманулсон... играчи од кој нема никакво фајде у клубов, па и Робињо! А не запнале Абате да го даваат...

• КЕШ!
» Милан е во фантастична форма минативе 5 години!
Секоја година се во добитна комбинација ( + 150мЕ до 250мЕ ) чиста пара !!! Ова а година Милан завши на 4 позиција во Европа со комлетна добивка од 320мЕ!!!
» Да не се гради нов стадион или се собира кеш за да се купи СанСиро во 2015г. кога Шинтер ке го заврши нивниот стадион.
~ ИЛИ Берлускони собира пари за да си ги подмири долговите во државата ( данок 680мЕ ) и долгот над женаму, кој што уште не е дефиниран!
Оваа политика ми се допаја, ама е премногу брза!
• Наеднаш отидоа 15 фудбалери. Остана кршот! Во Милан нема дисциплина, нема дефиниција за победа. Со ваков нагло направен тим ( млад тим ) без искуство, во Европа нема што да бараш!
# FORZA MILAN !!!

Битно интересно ќе бидит до крај на преодниов рок, а нај интересно ќе е ако не земиме ништо :D
Иначе шитни ги Антонини и Робињо за 10м и со тие 15 од Пато - на ти го Балотели. Нападот ќе бидит совршен за наредни 10 години.

И да прашам, Де Јонг можно е да се вратит при крај на сезона, или немат шанси?

Битно интересно ќе бидит до крај на преодниов рок, а нај интересно ќе е ако не земиме ништо :D
Иначе шитни ги Антонини и Робињо за 10м и со тие 15 од Пато - на ти го Балотели. Нападот ќе бидит совршен за наредни 10 години.

Мислим дека рекоја дека сезоната е завршена за него

Сезоната за него е завршена.

Сезоната најверојатно е завршена за него.

Затоа што 2 одговори не се доволни. :D

Овој Закардо може ли DC да игра бар некаков ќар да се има од него ?

Денес изгледа ќе се официјализира бил неговиот агент во виа курвати.

ЗАкарди официјајно е наш,добар ке е ако се шитне Мезба и Дидак ,ако е замена за Абате тогаш лошо

~ ИЛИ Берлускони собира пари за да си ги подмири долговите во државата ( данок 680мЕ ) и долгот над женаму, кој што уште не е дефиниран!
ејјј не збори така бе,еве нино со змејот кажа дека му било смешно кога го обвинуваат берлу дека го користи милан да си ги подмири личните долгови. Немој,нема вистина берлу е одличен претседател што никогаш не лаже и секогаш гледа да го подмлади тимот со најдобрите играчи. :pipi:

ејјј не збори така бе,еве нино со змејот кажа дека му било смешно кога го обвинуваат берлу дека го користи милан да си ги подмири личните долгови. Немој,нема вистина берлу е одличен претседател што никогаш не лаже и секогаш гледа да го подмлади тимот со најдобрите играчи. :pipi:
да не беше берло ти никад немаше да навиваш за милан....

ништо... иди навивај за сиена
Иди ти ебате.

Земи го берлу со тебе и лаку ноч.......бар нема некој да се куропеца со навивачите. На стара слава и со лаги не се живее бе другарче,разбираш не е фер за навивачите. А вака кога ќе видам некој ко тебе што уште го брани ми се сере.
:)

Шитни ги бе Антонини, Мезбах, Виља, Траоре, Фламини, Страсер, Амелија, Еманулсон... играчи од кој нема никакво фајде у клубов, па и Робињо! А не запнале Абате да го даваат...

Се согласувам за ова... И јас сум за тоа сето ова непотребно ѓубре да се исчисти од клубот, ама изгледа не е така лесно да им се најдат екипи кои би ги купиле или би им ја плаќале платата која ја земаат кај нас. А овие се појше во стање да седат кај нас на клупа за тие пари, отколку да си одат за помали. Мислам дека во тоа е проблемот. Мезбах цело лето не дупеше така и одбиваше трансфер.
Страсер сигурно ќе го даат, Виља онаков никој не го сака поготово после екцесот со Валенсија, Антонини и Фламини на првиот кој ќе покаже малце интерес би им ги дал итоа плаќаш еден, земаш двајца, Траоре никој не ти го зема и тоа е тоа..

Очекував појше продажби после изјавите кои ги даваа пред преодниот рок, ама очигледно и полу-сезоната си го праи своето. Јануарски преоден рок, секогаш бил тежок иако тоа и не е некакво оправдување.

Иди ти ебате.

Земи го берлу со тебе и лаку ноч.......бар нема некој да се куропеца со навивачите. На стара слава и со лаги не се живее бе другарче,разбираш не е фер за навивачите. А вака кога ќе видам некој ко тебе што уште го брани ми се сере.
:)
и мене ми се сере коа ќе видам некој ко тебе кога само кења за нешто...кога очекува Милан да купува играчи од типот на Роналдо и Меси само и се друго не бива... Кога очекува Милан цело време да е на врв...а кога не е незнае да запре од плукање кон тимот...башка како можеш да не го браниш Човек кој во милан ги донесе Рајкард, гулит , Бастен, Малдини ( почна да игра 1 тим во негова ера) , Донадони, Савичевич, Бобан, Веа , Шева, Кака, Кафу, Стам, Пирло, Сидорф, Инзаги, Гатузо, Руј Коста, Koстакурта, Дида , Биров , Ганз, себастиано роси....Тренери како Саки , Капело, Анчелоти.... само постари навивачи на милан знаат што значи Берлускони за милан....а не некои што почнале вчера да гледаат фудбал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom