Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
- Mesbah's agent is also at Via Turati now to finalize the Zaccardo-Mesbah swap deal
- Zaccardo is expected to sign a contract with Milan to June 2016, according to the latest reports

Стиже џубреее!!
Што ќе ни десен бек? Ах да Абате ќе си иде... чао Абате, ни се зголеми буџетот за +10/15 милиончиња, тоа шо нема да видимо ни милионче потрошено ни е гајле, важно нека се множат парите...

секоја чест за Берлу никој не го успорува нековиот придонес за Милан , да не беше тој којзнае кај би биљ Милан.
Но сегашната ситуациа не е сјајна , а проблемот не е никаде освен во Берлу само последните 2 год земал над 100 мил од 3 играчи , а колку от тие пари се инвестирани во Милан , ни 10 % .
Берлу не дека не го сака Милан но не сака да инвестира тоа е видливо,а сега од ова ситуациа ни него не му одговара да дава плати а да не зема ништо.

Прво не го сакавте сега плачете дека не сме го купиле.
It's now official, Centurion, who was a Milan target, has signed with Anzhi.

The Zaccardo-Mesbah swap deal is done. Contract to June 2016 for Zaccardo
И дрво нека земат само да не го гледам Месбах :D
А Абате ако си иде имам претчуство дека ќе го донесат Балотели.

4.5 годишен договор со Закардо, а на Пирло не сакаа двогодишен да му понудат :icon_lol:

4.5 годишен договор со Закардо, а на Пирло не сакаа двогодишен да му понудат :icon_lol:

За 3ипол годишен договор се работи. И тоа му е многу, ама друго ми беше муабетот...
Во ситуацијата со Пирло, појше била проблем платата отколку траењето на договорот. Гатузо имаше изјава пред некој ден дека Пирло барал висока плата, а Милан го одбил барањето и тоа бил главниот проблем
Плус, стојам на тоа дека ако Пирло останеше во Милан, немаше да игра како што игра во Јувентус. На човекот му требаше нова средина, нов стимул и само поради тоа беше одлучувачки фактор во игрите на Јувентус.

3.5 договор да му понудиш на 31 годишен човек итоа на закарГо хахахахха ЦАРЕВИИИИ ! :D

Секоја чест за прокетов,Берлу мајсторе вети дека ќе донесеш млади таленти и вистина донесе,секоја чест,ти си НАЈДОБРИЈА. (y)

Да живее милан,да живее бари да живее лече да даде Господ никогаш да не испадните од лига,свети тимој од госпо клаени. :cuc: Берлу која те родила пизда и се позлатила. :cuc:

Добра замена Закардо - Абате и ќе сакаме ЛШ :facepalm:

Signing a right-back also fuels speculation that Milan are about to sell Ignazio Abate to Zenit.
WTF IS GOING ON WITH MILAN!!!!!!!!!!

Milan is curently on ameeting with Verona's SD for talking about Jorginho.
Подобро ли ќе беше Месбах да останеше? Сега ќе го гледам Закардо замена за десен бек а не Бонера или Антонини. :D

Што се тресете бе, Абате ќе си идел... голем кур ако си иде, 10 милиони за него е премија, ако остане уште некое време, нема динар да земат за него.

Не ми смета Закардо како негова замена, да ме пљукате ако не изигра подобо од него кога ќе треба да го мења Де Шиљо. Единствен проблем е договорот што му е даде на 3 години, што е премногу. Ќе се повтори пак Одо, Јанкуловски, Каладзе и слично, т,е играчи што нема да можеш да ги избркаш зошто ќе те држат за договорот. Лани кажа Галијани дека играчи над 31 година ќе добиваат само едногодишно продолжување, затоа и Пирло го избркаа да им ебам пичката матерна, а сега на овој доживотен му дадоа.

Каков трансфер, какво засилуање само... лепота!
Ете и мојата слика на аватар ја заменив со неговата <3
На 31 годишен играч тие му понудиле 3 ипол годишен договор, алал да им е, ја доживотен би му понудил... сигурно после Милан ќе си иде у пензија, дошол ваму да се пензионира ка многу други играчи, штета Роки ги утна боите на клубот...

Ама тоа не е најлошото, најлошото е што го даваат Абате...
а тоа е повеќе од сигурно инаку зошто би го земале Закардо -.-

Талентот Закардо у Милан а? Ако, ако нека си играт кур ташак со Милан, па шо ќе ни е овој бе коа ги имаме Шиљо и Абате за кој сум сигурен дека нема да си иде. Само се плашам од едно, го доведуваат Закардо и го стават у прв тим па Шиљо го продаваат/праќаат на позајмица, само ова да не се деси.

Абате играчиштето демек, па ќе го плачам ако си идел... само трча право ко мува без глава и има еден ефтин дриблинг што цела лига му го научи. 10 + милиони за него се премија, и така сезонава изгуби место во прв тим, а Закардо нема да биде ништо повеќе од солидна замена за Шиљо, што е добро.

Незнам зш ама од сам почеток за Закардо имав предчуство дека ако го земат и нема да бидит така лош, за на клупа ме болит курац. Дај боже Де Шиљо да е здрав и овој трева немат да видит.
Ако го дает Абате и ако не донесат Балотели и еден одбрана нека се отепет..
Некако од ко излезе оваа шпекулацијава за 48 часа време дека имале, се пореално и пореално ми изгледа, првин го земаат Закардо (замена за Абате) кој изгледа ќе ојт во Зенит, што значи бараат пари за да го земат Балотели.
Ајде баш да видиме..
Доколку е така, воопшто не ми е криво за Абате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom