леле, сега ќе го гледаме малото дете од школата на гвардиола, колку ме нервира тој кркич, вчера пепељарата ќе ја мавнев у телевизор ради тој морон... Што се тиче мене, робињо сум за да си иде, али боатенг никако. Има допринос у играта, многу трча, вчера асистенција имаше, башка и Алегри 300 позиции му смени откако е дојден. Сигурен сум дека со подобра средина и општо подобар милан боатенг ќе биде стариот. А иначе незнам што планираат овие нашиве дегени од управа.
не бива мењање цел скелет на тимот на секои 3-4 години. Сите играчи што беа до лани си ојдоа, претходно 2007ма ни се случи исто фијаско ... .Резили се, жими све. И исклучиво играчи зимат кои се од џенова, ко да не постои друг тим на планетата. Барем веќе кога пропадна оваа сезона, да се праи некаков план за иднина, ама никако бе братче, наместо чекор напред идеме три назад. срамови.
п.с Ептен ме нервира кај овој фан-клуб што некој играч изигра 3 лоши утакмици и одма се хејта по него(ко сега со Боатенг), Лани ви текнува какви голчиња даваше?? сите дркавме на головите против Бате, Арсенал и Барса, а сега безвезе се пљука по него.
Каков би бил бил вашиот однос кон клубот кога играте покрај такви ДЕБИЛИ од типот Пацини,Кркич,Амброзини,Робињо,јепес,Амелиа,Бонера,Ачерби? така да нормално е да не бидат задоволни играчите, ипак не се они 19 години па да се радуваат на тоа што им е пружена можност да заиграат у милан, они се у зрели години(зборам за боатенг) и разбирливо ќе бидат незадоволни, не им трае кариерата 200 години.
Шупци невидени, место да идат у холандија, страшни таленти ќе начекаат они заблеале ко телиња у џенова. Брука.