Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нианг играчиште ќе биде бе.
П.С. Го молам тренерот на Сампдорија да не го стави во игра оној Икарди, оти тешко Амелија. :icon_mrgr:

Milan and Zenit could find an agreement soon over Abate. Milan received an €10m offer, but they want €15m.
15 мил за овај полноглавец :pos:
Saponara will sign a 5-year deal with Milan in the summer. He'll earn €350.000 per year. :pos:

Milan and Zenit could find an agreement soon over Abate. Milan received an €10m offer, but they want €15m.
15 мил за овај полноглавец :pos:
Saponara will sign a 5-year deal with Milan in the summer. He'll earn €350.000 per year. :pos:

Сапонара го сметаат за голем талент, ама ќе го видиме во голем клуб како би продолжил да се развива, мене искрено многу ми се свиѓа момчето како игра :)

Отиде Боа
Галатасарај понудиле 15 милиони и овој сега е на средба со управата на Милан.

Уште Боатенг ако си отиде и стварно сме ептен распад систем..си зимаме некој младинци а и Абате ако си отидовме само лапаат пари а носат некој дебакли.Ги одбиле за Дестро 15милиони а можеа летоска да го земат за далеку помали пари со Џенова ќе ја договореа и како обично пропадна.

Кога више тргнале со чистење нека завршат со овие курви од играчи и нека се ослободат од сите.
Дај Боже да ги даат и Боатенг и Робињо. Џабе би ги чувале кога очигледно е дека не им се игра више, нека си ебат матер.
Ова ѕвездава Ботаенг се исфантазира начисто..Плачеше дека го викале црнец и многу јако решение ќе одбере.. Галатасарај! :pos:
Сакал плата поголема? Нека го испоти гзот, нека ја заслужи, па после нека ја добие.

Тоа со расистичките испади што се деси и ова со барањево за поголема плата, со други зборови е - Сакам да си одам, продавајте ме.

Нека си оди, оваа сезона дури и Лоди има подобра статистика од него.

Боатенг плачкото,фолирантот,фејкерот,циганот,може слободно да се гони од тимов.

Лигле едно вообразено,му ја повредија суетата циган го нарекоа бре бре,му кажаа Сидорф и Гатузо негова работа е да игра фудбал а не да глуми Мартин Лутер Кинг.

Не му се игра веќе,сака пари и највеќе од се не му одговара на господинот средина да игра,демек тој,Кака,Шевченко. :tapp:

15 е премија за него,и Робињо нека го шитнат што побргу и ајт,сите спонзоруши марш од тимов.

Како не се излажат тоа турците и анте да го земат во пакет со него.

AC Milan News@Milanello
Galliani: "Petagna and Cristante will be moved up to the first team starting from next season."

(y)
А со Де Вито и Албертаци(посебно овој) што се случи бе,кај ги отераа ?

Милан моментално-големата преселба на народите,трансфер периодот ко Нова година го чекаа играчиве. :icon_lol:

А со Де Вито и Албертаци(посебно овој) што се случи бе,кај ги отераа ?

Милан моментално-големата преселба на народите,трансфер периодот ко Нова година го чекаа играчиве. :icon_lol:
Албертаци е у Верона, го приметив коа играа против Интер у купот, а тој другиот појма неам.... :)

Кристанте и Петагна дадоа голови на последните два натпревари на Италија до 18 год. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom