Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Реков јас Ачерби е полноглавец глуп. Клошар, неписмен, прост. Се праело на 20 метри фаул бе слепец еден. Па и Амелија ко закован да е за тревата :facepalm:

Абе Амелија бе удри ја таа главата од стативата и бегај 2 години да те нема на терените. Овој 3-4-5 голман шо е Копола нека го стави барем нека скока ко петел таму, овој Амелија и не скока

Каков камен е овој Ачерби не ми се верува, ќе го надмине и Бонера сигурно. (y)

Единствено добар утисак остави Боатенг според мене,засега... Конечно да покаже желба за игра,другиве кој глуп,кој поглуп.. :) Одбраната срање е,само Закардо ќе не оправи..(y)

Не плукајте само кој Закардо..Ачерби е далеку побавен од Џовинко како и од Мексес така да не очекувајте дека веднаш ќе го стасуваат..фаул незнам дали имаше за слободниот пошто Ачерби одеше на топка и прво нејзе ја удри.

Ебати шутерите, на слободен удар од ебени 17 метри тие проигруват :facepalm:. Кој ќе те остај така ? :tapp:
За измената со капитенот шо да се кажи, од 3 зла го избра најголемото. Господ на помош да ни е во продолжението.

Ај се надевам дека Нианг или Шарави ќе клат уште еден оти пенали тешко дека ќе погодат од Милан.

Амелија, Ачерби, Траоре - ЧАО!
Заслужуваат ли овие да го носат дресот на Милан. Траоре е од некоја пештера изваден. Немам коментар :cenzura:

Мора играч у средина под ХИТНО каков Балотели каков Дрогба!
Кркич и Шарави ја праат играта бе, дај барем нека ги стае у средина -.-'

бедААА!

Кај немаме квалитет, па и среќа немаме да си еби матер.
Де Шиљо, Монтоливо, Боатенг, Шарави - преодни оценки.

Абате нека го фаќа првио авион за Русија и очите поќе да не му ги видам. Голман да најдат ПОД ИТНО !

Секоја чест на Ел Шарави за фер плејот ..... му симнувам капа

Добра утакмица момци
Добра за вас дека тепавте :D

Слободно ќе кажам дека овај Милан е нешто измеѓу просечен и подпросечен тим во Италија.
Ќе гледат ЛШ и ЛЕ вгодина од пред телевизор.

Добра за вас дека тепавте :D

Слободно ќе кажам дека овај Милан е нешто измеѓу просечен и подпросечен тим во Италија.
Ќе гледат ЛШ и ЛЕ вгодина од пред телевизор.

Нема врска возбудлива беше утакмицата и чиста секако без провокациите на Мексес.....

Добар натпревар изиграа, а најголем проблем вечерва беше одбрната.

Мора да купат добар играч во одбрана, не бива вака, сите се на скала од просек од очај и никој не нуди сигурност.
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 23:30 ---
Нема врска возбудлива беше утакмицата и чиста секако без провокациите на Мексес.....

Убав натпревар со доста шанси и добри потези. И мене не ми е јасно зошто толку се незадоволни, посебно кога ќе ми текне какви очајни натпревари имаше Милан и тоа против многу послаби противници.

Сосем на крај фатив,од прво си викам wtf овие уште ли играат бе ? :icon_lol: Траоре кога ја спука ко последна да му е........сигурно му е.

Добро,не сум изненаден од резултатот,за играта не можам да зборам ама мило ми е што Шарави ги брцнал.

Гледам одбраната пак дупки,што не сум изненаден. Јбг,Галијани е садо мазохист прво го шитка Астори за 4 мил. сега ќе го враќа за 10-15. :icon_lol:
Мене нема да ми смета ни него ни Бенатиа да ги земат,сигурно од Ачерби и компанија подобро ќе изиграат,ама на Милан му треба класа стопер.

Ајде Берлу продолжи го проектот за млад и талентиран Милан ! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom