Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Во право бил Силвио, го имаме Нианг , каков Балотели ... дојде пред гол и шутира со 0,0001 км/ч

Амелија е чуекот :icon_mrgr:
Незнам по кој пут више прима гол без да се потруди да одбрани, си гледа братот топката... цар бе!

Се по список да му тииит на тој што му го дал бројот 13 на Ачерби.Да кажам дека е подпросек ќе испадне дека го фалам.

На Амелија му се уарни да прима супер голчиња од Јуве.Абе Калач да го вратат на 55 години нема онака со поглед да ја проследи топката,а на тикварон не му е прв пат ова што го направи денес.Оваа сезона минимум 5-6 гола прими во ситуација кога едноставно мораше жива да ја фати топката.

Емануелсон за 70 и кусур минути буквално ништо не направи.Очигледно овој знае да игра само на пријателски утакмици.

Солидно одиграа Мексес,Абате и Амброзини но ќе мора да ја поправат играта....поготово првиов.Од резервите добра партија за Бојан и Нијанг и од наредната најисправно ќе биде Бојан да биде стартер,а Нијанг да добива барем по 15 минути.

Единстевни што одиграа на ниво вечерва беа Де Шиљо,Боатенг,Монтоливо и Шарави.Ептен ми е мерак за Фараонов што даде гол на дерби утакмица,а вреди и да се спомене оној фер-плеј потег во првото полувреме.Алегри најверојатно се освеести за позицијата на Боатенг и се надевам дека наредната утакмица нема да се изглупира и пак да го стави шпиц.Монтоливо изигра доста добро вечерва но ќе мора малку по ризични пасови да дава т.е да пробува да ја протури топката.За Де Шиљо само пофални зборови...нека продолжи вака и за година или две кај него ни со полиција нема да можат да пројдат.

images

:pos::pos::pos::pos:

жал ми е што изгувме,.. а и жал ми е што спаси гз таа дрекавата за Јуве што навиваше на сепарето од комшиии
за све друго​

и јас седев у другиот табор за мене пијачка? :D

Смрзнавмо ка пичке што би рекол Марли

То је то момци,едноставно среќата не е на наша страна сезонава:( . Рака на срце, можеби не ја заслуживме елиминацијата ,ама тоа е фудбалот односно таква беше денешнава куп утакмица што мораше некој да биде поразен а како што видовме ние го јадевме подебелиот крај,иако разочарани наше е поразот да си го прифатиме и ништо друго .Никој не е крив, како што е виновна ретардираната управа со донесувањето на анти-таленти како тролот Ачерби,и изгубениот Траоре. На Ачерби кој му дал копачки да облече нека се самоубие ,вакво :гомце: од кога пратам фудбал не сум сретнал ,а моментално доживувам да го гледам во првата постава за тимот кој навивам.:facepalm:Подај му топка не знае што да прави со неа ,чека да го обиколат 4 играчи за да крејне:facepalm: под какви дроги е трупецот сезонава незнам ,само знам оти е еден од 5-те најпромашени трансфери во последните 10 години. Траоре -шта речи ,после промашените 2 зицера ,а и со исклучок на тоа, суретот не сакам да му го видам, нека го дадат у Турција негде,само подалеку од Милан.

За денеска залено од мене имат Абате,Боатенг,Ел Шарави:cuc: ,Бојан,Монтоливо ...и Мексес ќе беше да не го направеше киксот ама јбг. секој човек греши, така да според ова што го игра сезонава не му судам. И Де Шиљо исто така може да се спомне дека потфрли денеска, можеби невообичаено за него ,ама да бидеме самокритични, одигра под своето ниво.
Нианг(y)-само во некој случаи порано да се ослободува од топката.

Стајте некоја фотка од собиров бе, да видам шо луѓе има меѓу Миланезиве :icon_mrgr:

Фотки бееее. Никој немаше никој аоарат. А и на крај се разотидовмо многу набрзина..
.. Ама имаше смеење многу, губевмо и пак главни бевмо

Плус и откривме дека Димче и Бебуш се уствари братучеди. :icon_lol:

То е, примивме ептем глупав гол зашо имаме ептем глупав голман, и ептем неспретни играчи во одбрана.
Ми се плачеше дур го гледав Ачерби како ја носит 13на, нека го бркаат под хитно, нека го продадат и Робињо и со сите 20м од него и од Пато нека инвестираат во одбрана и во голман. Немат смисла веќе ова.
А тек Барса? Морат да преземет нешто во свој раце Галијани и Берлускони.

Иначе од она што го забележав кај Нианг е дека имат талент, ама многу е темпераментен, мислам дека чоеков мојт да изградит кариера кај нас, но немат да останит долго во ниеден клуб. Нешто налик на Балотели ми е чокеов.
Можда така ми се чинит ради фризурата незнам.
Како и да е, напред сме добри, и да го немат Пацини, и со Нианг мојте да крпиме напред некако, ама одбрана катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom