Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Amelia, Coppola, Gabriel, Abate, Acerbi, Antonini, De Sciglio, Mexes, Ambrosini, Boateng, Carmona, Emanuelson, Flamini, Montolivo, Nocerino, Traorè, Bojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini. повикани за со Јувентус :icon_mrgr:

Ќе се стрпам до после, не е страшно ни да нема место. Од дома ќе се навива.

Ќе се стрпам до после, не е страшно ни да нема место. Од дома ќе се навива.

Не бе, така пишав дека она го знае кафиќот, за плус еден нема никаков проблем, ако ептен биде гужва ја ќе стоим ако треба :icon_mrgr:

У 8 и20 пред рамстор или 8 ипол Мондано...

Може вака кој незнае кај е кафичот во 8 и 20 пред рамстор ?

Ќе го најдеме, иако јас мислам дека знам каде е. Ако има некој од чаир или топаанско да иде нека пише во инбокс да го/ги соберам.

Јас ретко имам живци седнат да го гледам Милан, нема да има проблем за едно место...:)

Може во 8 и 20 пред Рамстор, јас ќе бидам таму.. Ако најдам некого ок, ако не ќе се снајдам за Мондано, ќе прашам лево-десно, ништо страшно.. :)

Да ве зберам јас сакате? :)
Патем, покрај Џену, само ја ќе бидам женско?:icon_lol:

Шон кажавте побрзо дека и женски ќе имат, ќе дојдев до Скопје :D

ја немам појма каде е кафичот, не сум от тука

ќе гледам да бидам во 8,20 пред рамстор али од која страна :) да не се изгубам?

Не гледаат фудбал, џабе, ја сум единствениот фрик меѓу моите жени :icon_lol:

нема везе нека дојдат.. многу поштувам да објаснувам на женски што е офсајд :icon_lol:

нема везе нека дојдат.. многу поштувам да објаснувам на женски што е офсајд :icon_lol:
:pos:
Веруј пробав да ги наканам, првите 10мин.седеа мирни, после почнаа да се гаѓаат со кикириките и да озборуваат :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom