Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
можно е и јас да можам да бидам тамо??
зависи како ќе испаднат работите :)

можно е и јас да можам да бидам тамо??
зависи како ќе испаднат работите :)

До утре вечер најкасно рано недела пријавите се кј мене, да знам за колку људи да резервирам...

Еее школскиии од коа го неам видено :love:

Истото го кажа и он за тебе :D
Ќе ве седнеме еден до друг и напрајте си муабет за средношколските денови :D

Ја у приказнава му доаѓам ко оној Милан од Све за Љубав :D

Ваква неспособност не сум видел. Агентот на Армеро изјавил дека ќе иде во Наполи. Значи овој ако им го земат пред очи навистина Галијани и Браида треба со клоци да летаат.
Цела Европа и Бразил ги прошетаа, 20 играчи следија и ниеден не можат да земат.

Ваква неспособност не сум видел. Агентот на Армеро изјавил дека ќе иде во Наполи. Значи овој ако им го земат пред очи навистина Галијани и Браида треба со клоци да летаат.
Цела Европа и Бразил ги прошетаа, 20 играчи следија и ниеден не можат да земат.
Каде би го ставил Армеро во тимот на Милан?

Искрено коа ќе му удриш малце размислување никаде не му одговара..
Лев бек нема да игра затоа што ретко кога игра на таа позиција.

Ако веќе се загризува за некој играч тогаш треба за се загриза за некоја покритична позиција,според мене.

Каде би го ставил Армеро во тимот на Милан?

Искрено коа ќе му удриш малце размислување никаде не му одговара..
Лев бек нема да игра затоа што ретко кога игра на таа позиција.

Ако веќе се загризува за некој играч тогаш треба за се загриза за некоја покритична позиција,според мене.
Ќе му се најде место само нека дојде.
Ќе игра средина како што си игра во Удинезе. Па ретко игра лев бек затоа што играат 3-5-2.
И таа е критична позиција десната страна е осигурана ако остане Абате ама левата освен Констанат и Де Шиљо кога по потреба е таму немаме ништо добро. Антонини и Месбах не ги сметам како да не се во тимот.

Ќе му се најде место само нека дојде.
Ќе игра средина како што си игра во Удинезе. Па ретко игра лев бек затоа што играат 3-5-2.
И таа е критична позиција десната страна е осигурана ако остане Абате ама левата освен Констанат и Де Шиљо кога по потреба е таму немаме ништо добро. Антонини и Месбах не ги сметам како да не се во тимот.

У 3-5-2 тој играше како wing-back а ние не играме така па затоа реков ако веќе се трошат пари нека се потрошат барем за позиција која стварно ни треба.

Берлу пак со својата нова филозофиа дека од 100 најталентирани играчи ке се барат новите играчи на Милан .
Е па драг Берлу ако сакаш листа еве ти зашто ако чекаш од Браида тешко Милан :LOL:
Иско, Ериксен, Нејмар, Алкантара, Готце , Стротман... или не се овие по твој вкус, или се скапи играчки ;)

Берлу пак со својата нова филозофиа дека од 100 најталентирани играчи ке се барат новите играчи на Милан .
Е па драг Берлу ако сакаш листа еве ти зашто ако чекаш од Браида тешко Милан :LOL:
Иско, Ериксен, Нејмар, Алкантара, Готце , Стротман... или не се овие по твој вкус, или се скапи играчки ;)

Претеруваш и ти сега, ако го прочита ова Берло наш, удар ќе добие :icon_mrgr:. Али сепак мирна ви глава, не разбира македонски, но можеби има македонска швалерка, па ќе му преведува :icon_mrgr:

едит: Милан и Џенова пак ќе разменувале играчи. Ачерби за овој Грангвист. Можеби 3 години е постар од Ачерби ама 3 пати е појак од него. Јас сум ЗА оваа зделка.

и уште еден едит: ;) Спрема пишувањата на Dailystar Марио Балотели на своите пријатели им рекол дека заминува во Милан

Под 100 најталентирани играчи се подразбира оние кои сеуште немаат пркнато и сеуште ги нема забележано пола Европа.

Овие ти што ги наброја горе доле се веќе изградени играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom