Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Utakmica je prekinuta jer su navijači Pro Patrie gadjali boatenga, a on je uzeo loptu u ruke i uhvatio volej ka njima Боже мили...
Не е точно ова, на некого му текнало и измислил глупост.
Натпреварот можеше да се следи текстаулно на миланњус и ја има наведено причината за прекинот.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=100271

Се занесле оние на српската фан страната на милан, како боатенг застанал па земал топка и ја зашутирал во публика...До сеа немале некој вакви глупости објавувано, ама очигледно ќе треба да ги одлајкнам на фб :)
ЕДИТ: Во право биле овие од acmilan-serbia.com:confused:

Значи лошо имаја преведено.
Имало расистички навреди кон Боатенг па затоа у нервоза истиов шутира, а не дека некој пробал да го гаѓа со нешто :)

еве околу прекинот

инаку Балотели се степал на тренингот со Манчини така да ништо чудно зимово да лета во Милан :)

Одлуката е на место,нема резон да се продолжи да се игра.
Екипата се вратила во Миланело и продолжила да тренира.

Пред прекинот имало и провокации кон Мунатри...

Еве и слика од играчите на Про Патриа кои се обидувале да ги смират тие што провоцирале...

A_sRWBBCAAAAtSA.jpg

Видео со шансите :

п.с Повлекувањето на играчите е 100% исправна одлука.

Намерно го прајт ова Балотели, за да му паднит цената, кај нас ќе полнит мрежи :).

А што кај вас мислиш нема да прави проблеми? :icon_lol:

У никој случај, има кај нас нешто во тоа воздухот маме му ебам..

Од еднаш у екипа ги имавмо Ибра, Гатузо, Ван Бомел, Касано, Мексес, Роналдињо, Боатенг...
Кој од кој по луд, кој од кој размазен, и кој од кој со големо его...

Нема овде шеици да лижат гз и да му фрлаат доларчиња у скут...

Доаѓа главниот со елиоптеро на тренинг, по два три шамара и ка кученца си седа мирни...

Кој ќе ми текне не било до воздухот бе :icon_lol:

У никој случај, има кај нас нешто во тоа воздухот маме му ебам..

Од еднаш у екипа ги имавмо Ибра, Гатузо, Ван Бомел, Касано, Мексес, Роналдињо, Боатенг...
Кој од кој по луд, кој од кој размазен, и кој од кој со големо его...

Нема овде шеици да лижат гз и да му фрлаат доларчиња у скут...

Доаѓа главниот со елиоптеро на тренинг, по два три шамара и ка кученца си седа мирни...

Кој ќе ми текне не било до воздухот бе :icon_lol:

Но друго е кога се сите лудаци на едно место, си имаат страв еден кон друг, а друго е кога само еден е лудак во тимот, е тогаш му е мајката :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom