Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Клипче Марли Секако дека се уште сум ЗА, го потврдувам моето и присуството на змејот. :icon_lol: Само некој кој појше го познава Скопје нека организира место кое ќе ни овозможи добар пренос на дербито. Еве јас го повикувам Дим4е, тој е доволно темелен и поуздан за таа работа. :D

Иначе, Hm_Hm змејот е веќе член на форумот, змејот е секаде околу нас... :pos:

Ааааа овој не е лош, ја се префрлив на тој кепецот од Малага метро и желба за растење што е...

Овој да, бел бумбар, мада за у средина ја пак ќе речем, ќељавиот од Каљари маме ебава...

^
Ете така, уште PewDiePie и курајбер да го потврдат своето присуство и мојот живот ќе биде комплетен :icon_lol:
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 20:00 ---
После Карло Кудичини кој замина во САД, и Еурелио Гомеш го напушти Тотенхем кој потпиша 2,5 годишен договор со Италијанскиот Милан

Ааааа овој не е лош, ја се префрлив на тој кепецот од Малага метро и желба за растење што е...

Овој да, бел бумбар, мада за у средина ја пак ќе речем, ќељавиот од Каљари маме ебава...

^
Ете така, уште PewDiePie и курајбер да го потврдат своето присуство и мојот живот ќе биде комплетен :icon_lol:
После Карло Кудичини кој замина во САД, и Еурелио Гомеш го напушти Тотенхем кој потпиша 2,5 годишен договор со Италијанскиот Милан

потврдувам присуство јас, одамна чекам да се исповидиме вака групно сите.

Јас кафич за фудбал да гледаме,не можам да најдам од проста причина што у кафичи идам еднаш годишно. а Милан глеам строго дома.. Дим6е може тоа да ни го учини, пошто он е таков пудра-фраер и шетано дете. :icon_lol:

^
Добар играч е тој,потекнува од познатата школа на Алатанта. :icon_lol: Само кај нас тешко и таков да донесат,ќе се тегават 5 недели и на крај бап,Поломбо ! хаха
А за Нианголан нема што да се збори,класа точно она што им фали во средина,следната година во комбинација со Де Јонг и Монтоливо смрт ќе бидат,башка може и двомечот со Барса да го изигра.
Робињо ги изел гомната дека тој и Пато се набркани за да се обезбеди плата за Дрогба.....цигански работи. :icon_lol:

Иначе и јас потврдувам учество,за време место курци палци ќе се договориме накнадно.

А примате други на собиранката одсем редовните пишувачи.

јас следам се на темава и нон стоп сум тука ама ме мрзи да пишувам :)

А примате други на собиранката одсем редовните пишувачи.

јас следам се на темава и нон стоп сум тука ама ме мрзи да пишувам :)

Нормално дека да... Треба да си само навивач на Милан и ништо друго... :)

Раиола изјави дека и Робињо ќе си замине од Милан! Иначе овој во Бразил бил да го продаде Робињо, нека остане таму уште малку и нека донесе некој од таму. Али не некој подпросечен.

Росоњери нека ви е среќна новата година и све најубоо у неа! :)

--- надополнето: 2 јануари 2013 во 15:07 ---
A_hQyLBCcAE-H7j.jpg

A_ersw3CEAE6K4q.jpg

A_iRqLMCIAEocyF.jpg

A_hKzyKCUAA8ajA.jpg

A_fZpBDCYAAP3uP.jpg

Глеј го каков е оцерен ка пуканка, а вамо на страна плаче да си иде..

Од увек сум викал дека Бразилциве го имаат тоа Циганското у нив...

Мрш да не те глеам копиљ еден свекако нема аир од тебе

Ништо од Federico Peluso,Јуве го земале.
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 18:51 ---
И Matuzalém отишол во Џенова.
Ништов од потенцијалните засилувања :(:):)

Утре со Про Патриа да им даде шанса на младите, да се покажат малку. И обавезно Нианг прв состав да игра . :icon_mrgr:

Probable line-up vs. Pro Patria (4-3-3): Amelia; Abate-Bonera-Acerbi-Antonini; Flamini-Muntari-Boateng; Urby-Niang-El Shaarawy.

Brazilian reports suggest Santos have made their final offer of €7.5m, but it doesn’t satisfy either Milan or Robinho.

Наполи ги сакаат Фламини и Месбах :D

Мартин Стекеленбург се поверојатно е дека ќе си оди од Рома, ќе има средба со раководството по враќањето од турнејата во САД, доколку планираат да го остават како резерва на Гоикошчеа неговиот агент јавно кажа дека неговиот клиент ќе си замине .. а претходно имаше шпекулација дека Милан ќе испратил понуда од 8 мил. само да ве информирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom