Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Следен мислам дека на Лето треба да си оди Мексес. Огромна плата од 5 мил зема,за таа плата Неста на времето(после му ја намалија) и Тијаго годиниве и со врски ако си не те пуштаа.

Боатенг очигледно им е влезено во мозок дека може да игра напред.....човекот абер нема.

Ако земат од Пато и Робињо некои 20-25 мил. добри се.
Не пишувајте глупи трмпи,кој нормален ќе го даде Паулињо на пример за кој од богаташите можат да извадат 30мил+ за Пато или така нешто.......

Нека одмори Милан малку од бразилци,подобро еден нека најдат наредниве години и нека го играат,не само да ги збираат ко циркузијада и после ќе им прекурчи одма,па ќе им прекурчи.
Кака не за џабе стана играчиште,немаше кој главата да му ја полни со глупости,ги имаше за ментори Руи Коста и Ривалдо,напред играше со Шева и Пипо.....
Тијаго исто со Неста,не смееа него да го продадат,било кој само него не. цццц чувства на омраза ми доаѓаат кон копилињата алчни.

Абе џабе праете пресметки со милионите... толку од тој, толку од оној... кога на крај како и да собереш излага курац .!. Кј се парите од Силва и Ибра? Исплатиле долговите а? Сеа што мислите што ќе изјават, дека са плус, минус или дека са таман па здравје на лето ќе земат нешто...

Џабе пресметките овој ако се продаде ќе земеме пари како ние да ги зимаме и на крај кога ќе донесат некој просеци после оти сме биле 7мо место и крив е Алегри тоа е најлесно..ама кога умрениов претседател само гледа да лапа пари така ќе биде.

Абе санкир со Пато и Робињо ајрот го видовме. Та со нив та без нив исто ти е. Само вака ако не донесат ништо до на лето ќе треба да измислуваат нови лаги пошто тоа со долговите немат да му палит :)

Не даj боже ! :mad:

Не се ваљда до толку отидени ваква глупост да направат ?

П.С. Пато се заканил дека ако не го пуштат ќе си отишол во 2014 за без пари. :tapp:
Ова му е фала за се што го тинтраа и чекаа ко Леси,смрдле едно.

Уопште не е прашање дали треба или не треба да се продаваат Пато и Робињо затоа што во ваков Милан тие биле “класа“. Можда вистина се, или поточно беа, ама забораваме дека ситуацијава со нив не е иста како со Силва и Ибра. Овие двајца бразилчиња САКААТ и БАРААТ да си одат.
Ако САКААТ и БАРААТ да си одат, одма нека ги даваат. Такви играчи во тим не ни требаат. Со Касано за рака нека се фатат и колективна јебачина нека напраат.

Ене го Касано, го глеам се изнаигра во Интер, матер си еба од голови давање и има страшни шанси за златни топки. Проектот дека му одговара.

За Пато уште ништо не е договорено, иако е јасно дека ќе си оди. Јас му посакувам да се среди и да биде добар играч, АМА само под услов да остане во Бразил. Никако не би сакал, да растури во Бразил, да го земе Челзи или Реал и мамица да ебе по Европа. Значи, Пато среќно, ама не мрдај од Бразил.
--- надополнето: 27 декември 2012 во 22:49 ---
Читам нешто имало идеја Зарате.
Ако јас дочекам моите двајца најисмевани и најомразени играчи, Мунтари и Зарате да ми играат заедно во мојот Милан, јас ќе се обесам на врбите во Вардар.

Толку неблагодарен човек да е Пато , не очекував, за Робињо и да бараљ да биде продаден не е трагедиа, ама стаклениот кој 2 сезони од кој секој нормаљен играч би играл максимално 80 до 100 меча дој ни 10% посто од тоа го нема во неговото конто , тој уште и се заканува.
Ајт за Милан да не ти е жал, но за Барбара бе мајката ....:)
Со парите на двајцата ако сакат да трошат нека го земат Стротман(10мил) Дрогба (како-што со цената) Астори 10 и Зарате трампа со Фламини и сите можат Лига на Шампиони (ако нема лимит на пријавени нови играчи)

Кој црн Астори, го гледав против Интер, ај шо не знаеше кај се наоѓат, и авто си закуца мислам.
Огбона би бил 1000 пати подобар избор.

Како се заеба Галиани лани зимото со Пато, ем Тевез сеа ќе го имавме, ем ќе освоевме и титула лани и можда летово немаше да има егзодус али нели, hindsight is 20/20. Пато и сега е класа напаѓач и уште е релативно млад али кога нешто не иде не иде, подобро и за него и за Милан да си отиде пошо и онака нема многу корист од него а и он стои у место со кариерата. И ја на негово место колку и да го сакам Милан би си отишол нема смисла више ова повреден е 2 години. А Робињо ја не би го продал чисто ради тоа што е едини што може да проигра со Шарави у напад али ако купат добра замена би го продал.

Кој црн Астори, го гледав против Интер, ај шо не знаеше кај се наоѓат, и авто си закуца мислам.
Огбона би бил 1000 пати подобар избор.

Билокој другар кој другар со 10 мил и тоа како се купува квалитетен играч , толку го купивме и Силва од Флуминенсе.
А за Огбона не сум го видал многу иако за мене во ист кош се и тој и Астори, јас го споменав Астори за тоа што по лесно се зема од Селино(Калари) , Италиа го изгуби и сенсот за одбранбени играчи нема квалитет .

Сеа читам изјава од CEO на Каљари.. Изјавува дека се наоѓале во многу тешка финансиска ситуација и дека ќе ги разгледале сите понуди кои стигнале за нивните најдобри играчи Наинголан, Астори и Пинила. Ако сега не успее да се земе Наинголан никад нема да го земеме. Ајде сеа нека даат четворица младинци на ко-сопственост со Каљари, нека им доплатат некои 6-7 милиони и да донесеме страшен играч во среден ред кој комотно има 7 сезони во него. Проверен во Серие А, може да игра во ЛШ, има 24 години, одличен избор.
Се надевам дека во понудите кои се разгледуваат во Каљари има и наша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom