Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Жално е ова што му се случи на Де Јонг , но да не се лажат управата да се потпира на Амброзини и Страсер , за нов играч не верувам дека ке се троши многу но ако се случи тоа би сакал Наигољан, Биглиа, Стротман, Каземиро, Де Роси .... иако чинат над 10 мил
А за кавката Мексес- Робињо потполно го оправдувам Мексес многу е себичен Робињо како само тој да игра.

ако стави некој од младинците би требало да го стави Ганц кој е во екстра форма и викендов пак постигна 2 гола..

Токму така. Ганц би требало од следната сезона да го земе во А тимот и да му дава шанса повремено. Имаме доста таленти во Примавера.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 14:20 ---
ако стави некој од младинците би требало да го стави Ганц кој е во екстра форма и викендов пак постигна 2 гола..

Токму така. Ганц би требало од следната сезона да го земе во А тимот и да му дава шанса повремено. Имаме доста таленти во Примавера.

Едит: Галијани се заколнал пред медиумите дека нема да го продадат Шарави во Јануари.

12126_285074568261766_428737036_n.jpg

:ROFLMAO:

Монтоливо ќе е на располагање против Пескара?
и да е би требало да го остават да се доопорави пошо не ни треба уше 1 повреда.... Башка Пескара и без Монтоливо ќе ја тепаме...

Претседателот на Сантос изјавил дека Робињо ги контактирал и сакал да си оди од Милан.
Тие испратиле пишано барање до Милан,веројатно понуда и изјави дека очекува разврска до крајот на неделата.
(y)

Јас сакам да си оди Робињо,за таа плата што ја зема никаков допринос нема,а ако го земат тој Андерсон во некоја трапма нема да биде лошо. Знам дека нема значење ама според Ју Туб клипчиња не е лош,може ќе се погоди па ќе ни се реши проблемот со плејмејкерската позиција.

Ќе остане само одбрана да се земе,се интересирале за Чичарес,и среден ред стандард,Стротман/Нијанголан тип на играч.

повикани за утре:

Portieri: Abbiati, Coppola (51), Gabriel
Difensori: Abate, Antonini, De Sciglio, Mesbah, Yepes, Zapata.
Centrocampisti: Emanuelson, Flamini, Muntari, Nocerino, Strasser.
Attaccanti: Bojan, El Shaarawy, Pazzini, Niang, Robinho

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom