Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Во дресот на Милан! Ако не е јасно повели. Ова се боите во кој Шарави ќе го помине убавите години и ќе руши рекорди!
229867hp2.jpg

едит.

ќе видиме на лето коќе треснат арапите 40 милиони Берлускони сосе гаќи ќе го дај..како да не научи досега

ќе видиме на лето коќе треснат арапите 40 милиони Берлускони сосе гаќи ќе го дај..како да не научи досега
:D остај ти тоа...сеа ќе ви го лапнеме Снајдер за 2 динари... хаха :D

Озбилно вака вие навивачиве, не лично ти него мнозината, пошо ваљда знајш како стојт ситуацијата, не го сакате поќе Снајдер?

јас лично го сакам во Интер и дузината го сакаме бидејќи е класа играч..ама тое неможиме ништо да направиме освен да критикуваме и да пишуваме по форуми..тие таму си знаат јбг:D

Во дресот на ПСЖ?
Тоа ви останува да се надевате, а дали ќе се деси ќе мора да почекаме, па да видиме. :icon_lol: Дотогаш, ако игра вака или се подобро, ќе се тресете пред секоја утакмица и ќе се подмочувате во гаќи на секоја таква шпекулација која го поврзува со некој мега трансфер или информација за пад на формата на Шарави. :icon_lol:
Ако тој ги доживее најголемите свои сопствени успеси во Милан, како што тоа го направија Кака и Шевченко и после како и тие двајца биде продаен за некоја ненормална цифра, мене нема да ми биде жал. Иако во случајов се работи за италијански, домашен фудбалер, а знаеме дека ситуацијата со таквите е малце поразлична отколку со бразилците и некои луди умови кои цела кариера ја шетаат по клубови, као Ибра, рецимо...

Фала Богу, засега Милан има око за вакви таленти, ич да не се секираш. ;)

Тоа ви останува да се надевате, а дали ќе се деси ќе мора да почекаме, па да видиме. :icon_lol: Дотогаш, ако игра вака или се подобро, ќе се тресете пред секоја утакмица и ќе се подмочувате во гаќи на секоја таква шпекулација која го поврзува со некој мега трансфер или информација за пад на формата на Шарави. :icon_lol:
Ако тој ги доживее најголемите свои сопствени успеси во Милан, како што тоа го направија Кака и Шевченко и после како и тие двајца биде продаен за некоја ненормална цифра, мене нема да ми биде жал. Иако во случајов се работи за италијански, домашен фудбалер, а знаеме дека ситуацијата со таквите е малце поразлична отколку со бразилците и некои луди умови кои цела кариера ја шетаат по клубови, као Ибра, рецимо...

Фала Богу, засега Милан има око за вакви таленти, ич да не се секираш. ;)

не се надевам јас на ништо..јас си го гледам Интер и не ми е ич гаље за Милан ама ќе ми биде многу криво кога ќе замини во ПСЖ бидејќи италјанската лига ќе биде уште послаба..тамам работа јас не сум дотолку оболен да се замарам со ривалите што и како само ја кажвам односно ја пишам ситуацијата како изгледа

не се надевам јас на ништо..јас си го гледам Интер и не ми е ич гаље за Милан ама ќе ми биде многу криво кога ќе замини во ПСЖ бидејќи италјанската лига ќе биде уште послаба..тамам работа јас не сум дотолку оболен да се замарам со ривалите што и како само ја кажвам односно ја пишам ситуацијата како изгледа
ич не ти е...затоа ова ти беше 100ти коментар дека псж ќе го земе шарави...имаш право ич не ти е гајле (y)(y)

Ајде, ајде не се фолирај многу.. :icon_lol: Исто како што секој фан на Милан се надева на се послаб Интер, така и секој фан на Интер се надева на ослабен Милан.
Сакаш да кажеш дека некој фан на Интер не скокал од радост кога го продадоа Кака или Силва? Ма немој да ме јебеш! :icon_lol:
Италијанската лига ќе ослабела.... Ќе избаци тогаш Галијани некој нов Шарави, ќе се роди нов Тоти, нов Дел Пијеро...
И пак нагласувам. Малце е различна ситуацијата со италијанските играчи.

Добро е, против Реџина Нианг да го видиме, после то да ги смачкаме Пескара и полека полека 3-то место да си го зазаемаме, зошто 95% од џокерите за киксови ги искористивме.

ич не ти е...затоа ова ти беше 100ти коментар дека псж ќе го земе шарави...имаш право ич не ти е гајле (y)(y)

другар си дадов само мислење бе зошто толку негативно се настроивте кон мене кога идам пријателски да дискутираме:D

другар си дадов само мислење бе зошто толку негативно се настроивте кон мене кога идам пријателски да дискутираме:D

Нема пријателски кога ни дираш во Шарави! :D

Ако некој каже дека нема да го продадат веднаш некој друг ќе ги спомне Силва и Ибра, но не можат лесно да се повржат работите. Милан многу тешко продава млади играчи, еве Пато е добар пример, имаа можност за добри пари да го продадат, но уште го чуваат и покрај сите проблеми со повреди. Плус, сега финасиски малку се средија. Во Милан доста се работи емотивно, што се покажало и како корисно и како негативно во минатото. Шарави стана миленик на Берлускони, Шарави е фан на Милан, тој и неговите се доста скромни, се покажува дека може да стане нова икона на клубот, тој им е главен аргумент кога ќе ја бранат тезата за нов Милан кој ќе го градат врз млади таленти... Сето тоа, а и има и уште, оди во прилог дека нема да го продадат.

Ko prvo Silva i Ibra se nesto sasvim razlicno od faraonot, oni imaa golemi plati i toa bese pricinata zasto bea prodadeni, a ne deka ne mozat da odoleat na visoka ponuda, za prodazba na Faraonot moze da se zbori koga ke zima nad 5m evra godisna plata, sea za sea siguren si e u Milan.

Inaku za skromnost u denesno vreme ... bitch please, batali toj muabet, sekoj si ima svoja cena, bukvalno sekoj pa makar u sklucile pakt so gjavolot. Toa e, parite go vrtat svetot sto vsusnost e i edna od glavnite pricini za digresijata na kalcoto i nemoznosta na taljanite da se nosat so ostanatite ekipi vo pogled na transfer pazarot.

Ko prvo Silva i Ibra se nesto sasvim razlicno od faraonot, oni imaa golemi plati i toa bese pricinata zasto bea prodadeni, a ne deka ne mozat da odoleat na visoka ponuda, za prodazba na Faraonot moze da se zbori koga ke zima nad 5m evra godisna plata, sea za sea siguren si e u Milan.

Inaku za skromnost u denesno vreme ... bitch please, batali toj muabet, sekoj si ima svoja cena, bukvalno sekoj pa makar u sklucile pakt so gjavolot. Toa e, parite go vrtat svetot sto vsusnost e i edna od glavnite pricini za digresijata na kalcoto i nemoznosta na taljanite da se nosat so ostanatite ekipi vo pogled na transfer pazarot.

1092131748.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom