Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да не збориме пред време ама освен Шалке сите останати може да не пројдат како од шала.Јес да е тркалезна топката и никогаш ништо не се знае во фудбалот ама овој Милан да се надигрува со Баерн,Дортмунд,Барса може само на ПЕС или Фифа.Моја желба се Шалке па ќе видиме на 20ти Декември што среќа имаме.

а да ги избегнеме сите? само Шалке би ни одговарало до некаде :icon_lol:

Срцево ми сака да ни падне ПСЖ, умов ги сака Шалке. :)
А имам некое чувство дека или Манчестер или Дортмунд ќе ги добиеме..

Најново: Умрениот ПАТО нема да игра до крајот на календарската година. :facepalm:
Пато последниве две сезони е 3х повеќе повреден отколку што игра, а зима голема плата во тимот. Не е реално 77% од сезоната да не игра а да зема 4 милиони годишно, или колку и да се не е битно .Факт е дека кога е у форма е најдобар играч во тимов, но у форма не е бил од шампионската 2010/11 и премногу е стаклен ебаго.Огромен потенцијал имаше ,и уште има ама никако да го искористи максимумот од тој потенцијал ради неговите факинг повреди,очекував многу многу повеќе од него ама јбг едноставно нема среќа со повредите целосно го уништија.
Лично мислам дека најдобро за двете страни ќе биде Пато во зимскиот преоден рок да замине у ПСЖ кај Анчелоти(знаеме зошто) а на негово место да се проба да се зема Балотели .(само проблем се Сити причината подоле у тексто:( )

Sky reports that City aren't likely to accept a loan + buy-out clause deal for Balotelli, not in January or next summer.

П.С:icon_lol: 484363_518581134848774_1143804620_n.jpg

Знаев дека е сериозна пак повредата.. Зошто? Затоа што го пипнаја малце по грубо. Е то е фудбалот братче жал ми е од тебе фудбалер не бива. Барем не во Милан. Можеби во некој друг тим ќе му се подобри психата и нема да се повредува. Нека проба ако, нека успее, воопшто нема да ми е криво, али на негово место стварно го сакам Балотели, и да се распуца Пато после да не ми е криво, а во спротивно ако носат некој како Пацини и Пато се распуца, ќе ги пцујаме до крајот на животот.

Е, во право беа тие што го сакаја Тевез во Милан, јас бев еден од тие што беа против продавање на Пато, али јеби га, сета надеж ми беше врежана во почетоков на сезонава, дека ќе фати некаков колосек детето т.е не е поќе дете 23 години во газон.. Ама ништо, сеа е касно, тешко да се дајт поќе од 15-20, свеедно, мене не ми вршет парите работа, битно ми е да не е продаен во Интер/Јуве и битно е да дојт соодветната замена која требаше да дојт и по заминувањето на Ибра но не дојде.

Hm_Hm ти здоличи оптимизмот на Нинович на мојот? Јас пишувам само кога треба да се хејтаат Боатенг или Ночерино. Сезонава си имаат поголем хејт клуб па нема потреба од многу коментирање дека се дрвца

Иначе желба ми се ПСЖ во 1/8 финале. Нема Ибро среќа во дуели со поранешни тимови.

И ПСЖ и Дортмунд..
И Манчестер.
ПСЖ? зашто псж? види ги у франција како се мачат... со тој тим требаше по 10 бода на вторите да бегаат....
Дортмунд се ужанси во одбраната сезонава примаат многу идиотски голови ....
Манчестер исто така цело време се мачи и ги врти утакмиците во лига...
Не велам дека ние сме нешо поарно али не се до толку непоминливи овие 3 екипи...

Hm_Hm ти здоличи оптимизмот на Нинович на мојот? Јас пишувам само кога треба да се хејтаат Боатенг или Ночерино. Сезонава си имаат поголем хејт клуб па нема потреба од многу коментирање дека се дрвца

Скоро сите беа жестоко против Алегри, мислам дека ти имаше некое позитивно, барем не многу негативно мислење за него, исто е и со Нино, тоа е една од причините. А и некои други согледувања околу клубот. Башка ти беше повеќе активен претходната сезона, па дека те снема во фан клубов мислев дека си сменил ник.

Добро бе, паметни дечки сте и двајцата, затоа сум мислел дека е иста личност во прашање. :)

Денес имале тренинг утакмица против Примаверата и победиле со резултат 5-1. Стрелци: Ел Шарави 3 и 2 Нијанг за Милан, а за младнците некој Хенти.. Нијанг најверојатно ќе е прва постава за купот.

Milan's line-up vs. Primavera today (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Yepes-Constant; Strasser-De Jong-Noce; Robinho-Niang-El Shaarawy.

"Првите знаци на вистинскиот Нианг" (наслов на Milannews.it)
Од Милан се задоволни како се покажал Нианг на денешниот тренинг, почнал да се посветува повеќе, па не би било лошо да добие шанса некој натпревар. Ништо нема да изгуби Алегри ако му даде шанса, и онаке останатите играат топло-ладно, Шарави сам ка да е у нападот.

Против Торино ако добие некој жолт картон од Де Јонг, Мексес, Шарави и Пацини ќе ја пропушти Пескара. Ја би да се исчисти Шарави од картони да одмара против Пескара..

За Италија до 16 години се повикани 6 росоњери. (имамо иднина :icon_mrgr: )

--- надополнето: 6 декември 2012 во 21:13 ---
Ел Шарави сам им игра, све он у кадар :D
Вториот гол на Нианг (y) , шашма ги напрае...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom