Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Снајдер е играчиште како не би ни требал мора да имаме кретивци во средината ем знае и топка да даде и се..не може се од нападот да се чека да направи а во средина Алегри кога ќе ги стави тројца деструктивци и ајде играј..за Боатенг незнам тешко е ќе треба доста пари за него да се дадат ја би сакал пред тоа одбраната да се појача и средината па за во напад со Робињо и Шарави колку толку не е лош.

И Габриел на зима ќе иде од Милан, најверојатно позајмица у некој тим од Серија Б.

Огбона од Торино пак ни е на мета, ќе проба да се донесе у зима. Милан нуделе измеѓу 7-10 милиони а Торино бараат 15 м.

Покрај Сантос и Монако го бара Робињо...

и денеска нашите ги посетил чичко Сидорф
484205_314128578696245_1046093562_n.jpg

Многу се повердува Снајдер инаку би го земал во Милан без око да ми трепне.Здрав Снајдер е еден од најдобрите играчи од среден ред...исто како што здрав Пато е еден од најдобрите играчи од напад.:icon_lol:Снајдер е ‘‘мачка во вреќа‘‘ што би рекле старите ама пошто евентуален негов трансфер мене нема да ме удри по џеб нека го товари Берлускони.:D

Кога го спомнав Пато само да кажам дека треба да му го тупнеме на првиот тим што ќе понуди 10м за него.Од тоа бразилскиот стаклен мрсул не бидува ништо и најдобро е што побрзо се ослободи Милан од него и неговата плата.Не дека јас ги давам парите ама заради таа плата од Милан го продадоа најдобриот стопер Силва и најдобриот напаѓач во моментов Ибрахимович.

Ја пишав Милан 2-ка... 2.20 коефициент не се пропушта :icon_lol:
Е сеа ако не тепамо стварно сум баксуз, ако тепамо не било до мене!

Ја пишав Милан 2-ка... 2.20 коефициент не се пропушта :icon_lol:
Е сеа ако не тепамо стварно сум баксуз, ако тепамо не било до мене!
Леле јас пак мислев 500 да му клавам, ама ти дека ја играш не ми е сигурна :confused:

Мора да го тепаме Торино, тоа е јасно. А за Габриел мислам дека нема потреба да оди на позајмица, нека му даде шанса против Торино нека го види па после нека го праќа каде сака. Огбона доста солиден фудбалер и би можело да дојде во Милан.

Сидорф доста недостасува, јасно е од авион.

П.С. Милан како и секое коло 2ка за 100тче и мирна ти глава.

Леле јас пак мислев 500 да му клавам, ама ти дека ја играш не ми е сигурна :confused:
Статистиката вели сезонава кога и да играм на нив увек ме ебаале :icon_lol:
4-5 кола паузирав не ги играв, сеа е време пак да се вметнат у тикетот...
--- надополнето: 7 декември 2012 во 18:02 ---
Мора да го тепаме Торино, тоа е јасно. А за Габриел мислам дека нема потреба да оди на позајмица, нека му даде шанса против Торино нека го види па после нека го праќа каде сака. Огбона доста солиден фудбалер и би можело да дојде во Милан.

Сидорф доста недостасува, јасно е од авион.

П.С. Милан како и секое коло 2ка за 100тче и мирна ти глава.
Габриел може против Реџина, мада и тогаш тешко дека ќе добие шанса... таке да најубоо ќе му биде позајмица, ама ја сум за у 1 ва лига негде, ако има заинтересирани ако не, нека иде кј сака :)

А Сидорф недостасуе у пичку матер... Кј дочекавмо да замине па сеа назад дан го сакате :D

Не го земаат бе овој Огбона скап е,сега дека играме со Торино и затоа шпекулации ова она.
Така беше и за Азамоа кога игравме со Удинезе,и за Кришито кога игравме со Џенова и мн други случаи.......

Оној Пелусо ако го земат и толку ќе им биде силата,мезаебах нејќе да си иде......му ебам тоа суратот алжирски.

Иначе нас ќе не пренесуваат во Недела во 3 или стримови ?

стримови...

Инаку Jordy Clasie (21) од Фејнорд и Siem de Jong (23) од Ајакс нови на листата желби
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=98123

Овој Де Јонг 23 години лол стварно мислев дека има доста повеќе..добар е гол играч поготово со глава е одличен какви голови им даваше на Сити само :)

530494_475716405812160_1434441646_n.jpg

Еве можен состав за против Торино. Конечно Емануелсон од прва ќе го игра. Боатенг не игра, црвен има и суспендиран е мислам 2 натпревари. Супер состав, не е нешто поразличен од минатите натпревари.
Пато пак го нема во првите 11, дали е повикан незнам.
П.С. Телма нема да пренесува, ќе мора да „арчиме„ интернет. :icon_mrgr:

530494_475716405812160_1434441646_n.jpg

Еве можен состав за против Торино. Конечно Емануелсон од прва ќе го игра. Боатенг не игра, црвен има и суспендиран е мислам 2 натпревари. Супер состав, не е нешто поразличен од минатите натпревари.
Пато пак го нема во првите 11, дали е повикан незнам.
П.С. Телма нема да пренесува, ќе мора да „арчиме„ интернет. :icon_mrgr:
Види колку коса му стајле на Абијати

од овој состав погоре минимум 3 играчи нема да играат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom