- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
![]()
Ac Milan's new physio....
Well, she's actually hotter than Eva Carneiro. Imagine getting threatment from her, that must be really difficult!
ајдее ќе има уште многу повреди

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Well, she's actually hotter than Eva Carneiro. Imagine getting threatment from her, that must be really difficult!
чул те Господ!ајдее ќе има уште многу повреди![]()
каков палоски бе, тој не добива шанса ни у киево... ретко го играат прв тим па ете ќе му се погоди да даде три гола кога ќе го пуштатДобро е што имаме бар млади таленти, само да не ги продадат.. ќе дрмаат со Ел Шарави догодина
Прегледај го приврзокот 53611
Е убоо им кажа!каков палоски бе, тој не добива шанса ни у киево... ретко го играат прв тим па ете ќе му се погоди да даде три гола кога ќе го пуштат
Јас сум секогаш ЗА таков договор, од услов да сум таму, во татковината моја.Овојпат идам некаде на 28 и би ми одговарало тогаш пред Нова Година или после неа.
Милан во 2012 ја игра последната со Рома на 22, а после на 6 јануари со Сиена.
Ако во договорот за пиво, подразбираме и гледање Милан, тогаш би бил 6 јануари (незгодно е што е празник, не знам како ви одговара, мене ми е ок, зошто и јас сум на саат време од Скопје), а ако не подразбира глеање Милан тогаш може рандом термин после 27 - кој сакате.
Што е до мене, сега да закажеме термин, се појавувам сигурно.
Не те разбрав .. Можеш за со Рома или неможеш ?
Мене 22 ми одговара ...
Би било добро засилување.
За жал не можам за со Рома... До 28 не сум во Македонија, имам факултетски обврски..
Иначе имам еден другар ваму кој е од исто место, многу добро се познава и се дружи со Филип Ѓуричиќ од Херевен. Филип рекол дека има големи шанси да дојде во Милан.Се воделе преговори више.. Посредувал Ван Бастен, наводно единствениот проблем била цената, наравно.. Милан давал 7 милиони најмногу, Херевен барале барем 13, ама постоело оптимизам.![]()
цц цц ццц море паметен, не е од оваа сезона дечкото у киево!Е убоо им кажа!
Само друг пут пред да се напраеш паметен види дека ова му е втор натпревар ко стартер и тоа не целосен само 60 мин изигра на 2та натпревари пошто беше повреден а не дека не добива шанса...
![]()