Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Леле ќе споредел мислења,немој само тоа те молам...... :tapp:

Констант за мене уште е трупец,вчера и некој натпревар претходно ги игра добро. Ако изигра така цела сезона може треба да се откупи. И Мезба изгледаше добар на почеток и Таиво па после се докажаа. Уште колку има за докажување Констант дека е достоен за дресов ехееее.....само на Милан стандардите му се толку паднати што не ме чуди веќе ништо исто и не би ме чудело Фламини,Траоре да се заменат со такви или бетер играчи,и на секоја утакмица што ќе ја изиграат добро ќе се најде некој ко тебе да вие Е Е ви реков.:tapp:

Нема да споредам, дека ме мрзи, а и знаеме, не беше така одамна.
Мезба и Таиво никад не изгледаа добро. Поготово не изгледаа подобро од Констант моментално што изгледа.
Се согласувам дека има за докажување, нормално дека има, ама исто толку имаат и Исла и Азамоа кои ги префериравте, а вчера беа во џеб кај кретенот Констант.
И не реков: “Е Е ви реков“. :) Јас во текот на летото не зборев против Констант иако не бев задоволен со неговото доаѓање. Викав само, ќе почекам, па ќе коментирам.

И не друже, нема да се најде некој као мене, за да соли памет. Увек се наоѓа некој као тебе што се појавува коа ќе изгуби Милан со изјави: “Е Е ви реков дека сме тим за втора лига“

Oppa Rino Style :icon_lol:
574645_282077831895153_1961927135_n.jpg

коа зареди вчера еден по друг клизач... ѕверка!

Од ова до сеа на Алегри требит да му е јасно дека Де Шиљо, Мексес, Констант, Монтоливо, Де Јонг и Ел Шарави треба да му се прво место во тимот.

Од ова до сеа на Алегри требит да му е јасно дека Де Шиљо, Мексес, Констант, Монтоливо, Де Јонг и Ел Шарави треба да му се прво место во тимот.
Ништо не му е јасно него.......кога ќе се вратат Абате,Анте,Амрозини и Бонера ќе си играат прв тим и пак ќе биде бркај предност од 2-3 гола. Треба да си ментален да не сфатиш дека кога не играат Бонера и пријателите тимот всушност има шанса да победи. Болен човек е Алегри.

Вчера Мексес изгази,кога ќе ми текне дека некој го спореди и израмни со бонера. :facepalm:

Сите играчи беа мотивирани и изиграа перфектно,освен Боа,Боа треба да не се прави ѕвезда и да влезе во форма.

ITA1Catania - Milan11/30/12 2:45 PM EST
UCLMilan - Zenit12/5/12 2:45 PM EST
ITA1Torino - Milan12/9/12 9:00 AM EST
ITA1Milan - Pescara12/16/12 9:00 AM EST
ITA1Roma - Milan12/22/12 2:45 PM EST
ITA1Milan - Siena1/5/13 7:00 PM EST
ITA1Sampdoria - Milan1/12/13 7:00 PM EST
ITA1Milan - Bologna1/19/13 7:00 PM ES

Алегри изјави дека до Фебруари ке бидеме некаде во врвот на табелата во Италија.
Имаме одличен распоред освен натпреварот со Рома немаме некои тешки утакмици..со мирна глава и игра би требало од овие 7 натпревари во лига да извадиме барем 17 бода што многу добро ќе ни дојдат... Натпреварот со зенит може да се игра лагано без замарање пошо и така обезбедивме далје Учество во ЛШ..за таа утакмица може да игра ГабриеЛ-Антонини-ачебри-запата-бонера-амброзини-фламини-емануелсон-боа-пато-пацини.... :D

Не беше пораката тоа за Пато..Оној што го носи Милан во срцето не го повикува својот агент?

Не, нешто на крај пишува Ањели ќе плати, првиот ред неможам да го разберам само

Имаме одличен распоред освен натпреварот со Рома немаме некои тешки утакмици..со мирна глава и игра би требало од овие 7 натпревари во лига да извадиме барем 17 бода што многу добро ќе ни дојдат... Натпреварот со зенит може да се игра лагано без замарање пошо и така обезбедивме далје Учество во ЛШ..за таа утакмица може да игра ГабриеЛ-Антонини-ачебри-запата-бонера-амброзини-фламини-емануелсон-боа-пато-пацини.... :D

Да лесни утакмици а со Зенит нема веза може да ги стави тие што играат помалце,оваа со Катанија во петок е доста клучна ако ја тепаме ќе влеземе во одлична форма и за следните ќе имаат голема самодоверба.

Исто така се шпекулира дека Робињо нема шанса да замине а според Миланњус се поврзуваме со Пјанич повторно.

14427_280840492018507_1237334121_n.jpg

Не би се сложил дека Милан има лесни натпревари. Според мене следуваат две незгодни гостувања во Катанија и Торино. Јуве победи со помош на судиите во Катанија. И тоа им е единствениот пораз дома, имаат уште една нерешено и пет победи. Сега изгубија во сицилијанското дерби од Палермо, па ќе видиме како ќе делува тоа врз нив.

Торино игра доста променливо, но и тие бодови не можат да се пишат предвреме. Сегаа имаат натпревар со Јувентус, таму ќе изгинат сигурно, но имаат цела недела да се спремат за Милан.

Против Катанија ќе биде тешко но се надеваме на победа. Против Торино моите очекувања се лесна победа.

Еве едно другарче што ми пушти,ваљда од твитер е.

GALLIANI: "Cassano and Pato's situation are completely different. Cassano wanted to leave at all costs, Pato doesn't"
GALLIANI: "In fact, Pato has never asked us to leave the club"
GALLIANI: "But Cassano sent us an SMS telling us that he wanted to leave. He was constantly sending this SMS to me and Allegri"

Да лесни утакмици а со Зенит нема веза може да ги стави тие што играат помалце,оваа со Катанија во петок е доста клучна ако ја тепаме ќе влеземе во одлична форма и за следните ќе имаат голема самодоверба.

Исто така се шпекулира дека Робињо нема шанса да замине а според Миланњус се поврзуваме со Пјанич повторно.

14427_280840492018507_1237334121_n.jpg
Tи ја крадам сликава за аватар... ДЕ ЈОНГ ЅВЕРОТИЊА.... Не очекував волку добри партии од него.... А после Рино баш ваков играч ни треба...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom