- Член од
- 14 октомври 2007
- Мислења
- 2.674
- Поени од реакции
- 2.731
Леле ќе споредел мислења,немој само тоа те молам......
Констант за мене уште е трупец,вчера и некој натпревар претходно ги игра добро. Ако изигра така цела сезона може треба да се откупи. И Мезба изгледаше добар на почеток и Таиво па после се докажаа. Уште колку има за докажување Констант дека е достоен за дресов ехееее.....само на Милан стандардите му се толку паднати што не ме чуди веќе ништо исто и не би ме чудело Фламини,Траоре да се заменат со такви или бетер играчи,и на секоја утакмица што ќе ја изиграат добро ќе се најде некој ко тебе да вие Е Е ви реков.![]()
Нема да споредам, дека ме мрзи, а и знаеме, не беше така одамна.
Мезба и Таиво никад не изгледаа добро. Поготово не изгледаа подобро од Констант моментално што изгледа.
Се согласувам дека има за докажување, нормално дека има, ама исто толку имаат и Исла и Азамоа кои ги префериравте, а вчера беа во џеб кај кретенот Констант.
И не реков: “Е Е ви реков“.
Јас во текот на летото не зборев против Констант иако не бев задоволен со неговото доаѓање. Викав само, ќе почекам, па ќе коментирам.И не друже, нема да се најде некој као мене, за да соли памет. Увек се наоѓа некој као тебе што се појавува коа ќе изгуби Милан со изјави: “Е Е ви реков дека сме тим за втора лига“