Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Фламини дрво,требаше и црвен да добие, со мајагери одзема топка... ептен што имаше жут картон па судијата не му даде уште еден исто и Абате уз него дрво! Пато не шутира му подава за тој да ја рокне у пм... Констант добар си е, освен грешката другото супер игра.

а ја, ќе ги стаем на тикет и они пак губат :facepalm:

Се мислил меѓу Амброзини и Де Јонг а на крај Фламини тоа е моќта на тренерот. :tapp: Сега ќе мора да прави измена која на почеток можеше да се среди со друг играч. Повеќе ме нервира што го гледам Фламини и што Монтоливо мора да изиграва дефанзивец отколку пченката што направи пенал.
Јепес изиграва напаѓач и фаули во напад. :tapp:
До кога со овие гомна ќе игра дај нека го вади па и капитен го ставил а Миколи го прави будала со Бриенца си играат на ти го дај ми го. :facepalm:

Aмелија втор пат сезонава топка на која може да интервенира, или да се обиде да интервенира со оглед на капацитетот негов, он само ја проследува со поглед како влегува у негов гол. Глупак.

НикаД да не скокне више Амелија а!!!

Ibra na ovie skapanicive 3 gola im davase za 30 minuti...
Inache moram da go pofalam Krkic, kako izigra ovie 15 minuti od koga vleze alal da mu e. :)

Значи треба секоја утакмица да почнуемо со негатива за да фатат да играат фудбал!

а ја, ќе ги стаем на тикет и они пак губат :facepalm:

Добро бе ебате баксузот, не играј више !!

Иначе супер измени и на време на Макс, прв пут сезонава, само требаше да ги напрае пред утакмица, посебно Фламини тапа беше днска...

Другар работа за Констант да не чуем више рандом јадење гомна, за Антета е Малдини... И Мексес беше јебена зверотиња днска...

И Кркиќ треба да игра почесто позади напаѓачите, само малце нека го ухранат појќе бе да му ебем мајката, немаше душа да шутне од 18 метра....

И све беше супер у второ полувреме дур Ночерино не се уфилма дека е Пирло, а Емануелсон дека е Роналдињо...

Алегри слеп коњ кој те тера 1 пол да излезеш со мртва средина и мртвиот Фламини никаква шанса немавме. Гледај со кој треба да играш ах племето твое и следен натпревар прави вакви експерименти со 3-ца исти играчи во средина.
Констант добар ај може ќе го биде за таа позиција па Де Шиљо да си иде десен бек за да не го гледаме пченката.
Сосема непотребни измени а се можеше да се среди од 1 мин. :tapp:

И јас го мразам, ама како шо е сегашната состојба во тимот и тоа шо освен Шарави нема кој да дај гол, со две раце би го зел.
Ама ако иди, ќе дојди на 34 години :icon_mrgr:

Па тоа сакам да го кажам.

Шо кур стое амелија ова е негова топка , заслуживме победа !!

Каков наивен пенал направивме ова абетото оро игра наместо да се намести како секој дефанзивец за да не досуди пенал..

Иначе пак да не беше шарави ке се стрижевме.

:tapp::tapp::tapp::tapp:

Повторно реми .... ама ако .... повторувањето е мајка на знаењето.Уствари, мајка на втора лига во случајов :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom