Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ќе не даваат на Телма, така? Пошо единствена утакмица е ова денес.

тешко да се одличуш дали Амброзини дали Де Јонг..

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Менатален е овој Алегри.
не е дека е ментален али Де јонг не е машина...до сеа скоро сите утакмици ги изигра ...и он мора малку да одмори....
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 16:13 ---
И после се чудите што не е замара со тимот има си женска нас не заборави. :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 51535Прегледај го приврзокот 51536Прегледај го приврзокот 51537
--- надополнето: 30 октомври 2012 во 11:31 ---
Probable line-up vs. Palermo (3-4-3):
Amelia;
Mexes-Bonera-Yepes;
Abate-Montolivo-Ambrosini-Constant;
Urby-Pato-El Shaarawy.

Емануелсон пак таму оф леле.

Allegri: "Amelia, Mexes, Pato and Constant will be in the starting XI.
I still have to decide between De Jong and Ambrosini.
Ау ау ау ау ау каква задња 3ка.... ќе не трчаат ко мали деца пошо и 3цава се неподвижни...ќе не утепаат од контри...

Чиста двојка сите ја прогнозираат ја сум убеден дека денес Милан тепа.Играат очајно али денес искача па што сака нека биде товарете си ја.Се најавува и Пато со Шарави во почетниот тим.

Чиста двојка сите ја прогнозираат ја сум убеден дека денес Милан тепа.Играат очајно али денес искача па што сака нека биде товарете си ја.Се најавува и Пато со Шарави во почетниот тим.
Хах, шо ќар дека ќе биди Пато во првиот тим кога не е во форма после повредите. И саботата беше стартер, ама 0:0 беше тој дури играше. Не дека Пацини придонесе нешто за голот, ама ни Пато не напрај ништо.

374038_432469396817588_473133572_n.jpg

:icon_lol:

НЕ,НЕ НИ ТРЕБА ВАКОВ ЛИГУШ,На Берлускони му е животна желба,можеби и ке заигра некогаш пред да се пензионира,како што беше со Роналдињо и Бекам,му биле омилени играчи и ги зема.

НЕ,НЕ НИ ТРЕБА ВАКОВ ЛИГУШ
Не бе зар ни треба, ете Констант си го имамо ние :icon_mrgr:
Какви лигуши го носеле нашиот дрес па за Роналдо....

НЕ,НЕ НИ ТРЕБА ВАКОВ ЛИГУШ,На Берлускони му е животна желба,можеби и ке заигра некогаш пред да се пензионира,како што беше со Роналдињо и Бекам,му биле омилени играчи и ги зема.
И јас го мразам, ама како шо е сегашната состојба во тимот и тоа шо освен Шарави нема кој да дај гол, со две раце би го зел.
Ама ако иди, ќе дојди на 34 години :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom