Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И девдесетите Берлускони беше во затвор, поради некои вакви слични срања, па тогаш го доживеавме и најголемиот успех во фудбалската историја, така што немора да значи дека тоа може да донесе некои радикални промени на полошо, единствено од што терба да се стравува, Силвио, дека ќа го продава клубот, а со тоа можеме како навивачи на Милан, само да загубиме, гледајќи ја каква елигата во Италија, и колку само светските богаташи се желни да вложуваат во неа, имајќи предвид дека во Русија, Кина и остали фудбалски велесили, како Казахстан, Ебатистан, нудат подобри можности за перење на пари.
Фудбалот отиде у курац, и сигурен сум дека со заминување на Силвио, долго време ќе ни треба да дојдеме до онаму каде што тој не донесе, на врвот.

И девдесетите Берлускони беше во затвор, поради некои вакви слични срања, па тогаш го доживеавме и најголемиот успех во фудбалската историја, така што немора да значи дека тоа може да донесе некои радикални промени на полошо, единствено од што терба да се стравува, Силвио, дека ќа го продава клубот, а со тоа можеме како навивачи на Милан, само да загубиме, гледајќи ја каква елигата во Италија, и колку само светските богаташи се желни да вложуваат во неа, имајќи предвид дека во Русија, Кина и остали фудбалски велесили, како Казахстан, Ебатистан, нудат подобри можности за перење на пари.
Фудбалот отиде у курац, и сигурен сум дека со заминување на Силвио, долго време ќе ни треба да дојдеме до онаму каде што тој не донесе, на врвот.

Да ти кажам право ни јас не сакам да дојдат некои шеици во Милан, поточно не сакам ни Берло да замине, бидејќи тие што сакаат Берло да замине незнаат што тој направи за Милан. Нека остане но нека си ја врши работата како што треба, нека донесе добри фудбалери, немора да бидат звучни имиња.

Да ти кажам право ни јас не сакам да дојдат некои шеици во Милан, поточно не сакам ни Берло да замине, бидејќи тие што сакаат Берло да замине незнаат што тој направи за Милан. Нека остане но нека си ја врши работата како што треба, нека донесе добри фудбалери, немора да бидат звучни имиња.
Брат ко ке умрит црно ќе носиш? Гледаме колку добро си ја вршит работата. А за тоа што направил за Милан свака му част, овие муабети немаше ни да се прават ако тој сега мислеше на Милан барем 50% од колку што мислел порано кога бевме најдобри.

Брат ко ке умрит црно ќе носиш? Гледаме колку добро си ја вршит работата. А за тоа што направил за Милан свака му част, овие муабети немаше ни да се прават ако тој сега мислеше на Милан барем 50% од колку што мислел порано кога бевме најдобри.

Никој не рече дека добро си ја врши работата. Јас само кажав дека треба да си ја врши работата како треба, а иако знам дека тоа нема да го направи туку ќе продолжи да тера по свое. Во Јануари ќе го шутне Боатенг во Баерн и летото на Шарави му доаѓа редот.

Милан на Берлускони!!

...греота ќе умре у затвор (n)

Како функционира Милан, акционерско друштво е и Берлускони има мнозинство од акциите или приватен посед?
Медиавест или така нешо беше фирмата на берлускони која се води за мнозински сопственик на милан

Е сега барем е поверојатно дека ќе се продаде милан на шеиците или русите..

Silvio Berlusconi given four years' jail for tax fraud, cut to one year

http://www.news.com.au/world/berlus...il-for-tax-fraud/story-fndir2ev-1226504303286
Седи мирен МАФИА ради.
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 21:27 ---
Berlusconi has been involved in a number of legal procedures to do with his business ventures, but has either been cleared, or the cases have been dropped due to time constraints.

http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/10/26/3480451/berlusconi-sentence-reduced-to-12-months
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 21:47 ---
ОК да поразговараме на друга тема.Договорот на Пато му истекува до 2014,незнам дали ке му го продолзат и мозе да си замине како слободен играч.А стета е да не се искористи неговиот потенцијал.Но повредиве го утепаа.

Injury history for PATO

12/13 23.08.2012 01.10.2012 SeasonfromtoInjury
11/12 05.04.2012 15.05.2012 muscular problems
11/12 29.02.2012 03.04.2012 muscular problems
11/12 17.02.2012 25.02.2012
11/12 19.01.2012 15.02.2012 muscular problems
11/12 03.12.2011 05.12.2011 Fever
11/12 22.09.2011 18.11.2011 muscular problems
10/11 18.04.2011 02.05.2011
10/11 19.03.2011 30.03.2011 Sprained Ankle
10/11 11.11.2010 03.01.2011 Achilles tendon problems
10/11 15.09.2010 01.10.2010 Abductor muscle
10/11 18.08.2010 23.08.2010 Malleolar injury
07/08 03.02.2008 18.02.2008 Bone buckling
--- надополнето: 26 октомври 2012 во 21:51 ---

-Абијати е во повиканите играчи.
-Де Шиљо е настинат
-Повторно ќе се игра со тројца стопери назад
-Пато ќе стартува
-Мунтари е повикан во Примавера.

не е провокација, само да ве поздравам со песнава

Медиавест или така нешо беше фирмата на берлускони која се води за мнозински сопственик на милан

Ни тоа, ни тоа.. :)

Медиасет е медиумска куќа која е во сопственост на истата холдинг компанија на Берлускони која се вика Fininvest. Таа се води како сопственик на Милан. Најверојатно на неа мисли Vody. :)

не е провокација, само да ве поздравам со песнава

Сите вие слободни стрелци кои вака летате низ теми и као шаливи типови сте, нема потреба да нагласувате “не дека провоцирам, АМА...“ :) Затоа што тоа нагласување ви е сувишно, ова никако не може да се сфати како нешто друго. Провокација си е и готово, ништо страшно.. Остави ја провакацијата и оди си, нема потреба од многу мрсење при тоа. :)

Е сега барем е поверојатно дека ќе се продаде милан на шеиците или русите..
Не верувам ова да се случи. Ни шеик ни русин мултимилионер не би сакал да инвестира во нешто кое му носи само загуба од година во година. Една од причините зошто досега шеик не влегол во Италија, туку инвестира во Франција, Шпанија и Англија е затоа што таму му лежат парите. Во Италија само може да ги изгуби.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom