Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Знаете дека е лошо кога фан на Ливерпул ве теши:D
--- надополнето: 25 октомври 2012 во 14:38 ---
Ич гајле да не ви е, важно Милан има освоено повеќе бодови во ЛШ од Јувентус, тие не знаат ни победа што е. :cool: :D

Ама затоа следна година ќе им се придружите на Интер во ЛЕ или може и тоа да не се квалификувате:)

Ама затоа следна година ќе им се придружите на Интер во ЛЕ или може и тоа да не се квалификувате:)

Не какај бе :D:X3:

Овој Бојан ме иритира тотално кога ќе го видам...промашај на годината...а Галиани чак и торта му купи.:facepalm:

Повежбај малку тролање...слабо ти иде....

milan1981.JPG

:pos::pos:

25599516.jpg

Ay-UEoVCQAA07x9.jpg:large

Ambrosini, Yepes, El Shaarawy, Mesbah, Bonera, Amelia, Boateng, Flamini, Traore, Urby, Antonini

Доѓите сад јер смо се доста зајебавали :icon_lol:

ПОРАЗ- Ништо ново.:tapp:
Паѓам на спортска само на Милан - Ништо ново и тоа.
25102012048.jpg
25102012052.jpg:facepalm:

Па добро бе да ви ебам и умрените просеци,на сите жените по список да ви ебам...едно нерешено ли неможете да извадате против една мочана Малага шо до полани се бораше за опстанок. Малага шо игра у шпанската за мене аматерска лига.Значи Милан од тековната сезона за рок од 5 дена ми го скрати живото за најмалку 10 год. Ме уништи буквално у секој можен ебан сегмент.
Не ја гледав утакмицата а и воопшто не жалам...
Од кога КОНСТАНТ и АЧЕРБИ(Хитлерот) почнаа да играт прв состав на можеби најважната утакмица у ЛШ сезонава. Првиот пред да дое у Италија(Киево,Џенова,МИЛАН) играл у 2 лига Франција, а овој вториот верувале или не играл во Павиа у 4 лига Италија...:facepalm: Па колку прашина за него се дигна, демек новиот Неста ќе бил :facepalm: ...Боже сачувај.

:place:
Стварно ме убива носталгијата веќе :( не сме свесни колку фалат.
Il-Psg-tenta-il-Milan-60-milioni-per-Ibrahimovic-e-Thiago-Silva_h_partb.jpg

Аман бе, толку слабо ви игра Констант? Го следев лани бидејќи го поврзуваа и со Интер, не беше лош, мислам и на вас ви брцна гол лани(или асистираше), не е некое играчиште, тип на Ночерино и остала багра кои играат добро само кога и тимот игра добро.

Го купивте или јок?

Аман бе, толку слабо ви игра Констант? Го следев лани бидејќи го поврзуваа и со Интер, не беше лош, мислам и на вас ви брцна гол лани(или асистираше), не е некое играчиште, тип на Ночерино и остала багра кои играат добро само кога и тимот игра добро.

Го купивте или јок?
Не ни добива мн шанса а не ни има потенцијал да напредува и да биде достоен за тим ко Милан,знаеш дека е играч за mid-table teams и ништо поеќе.
Милан набрзина го зема на позајмица поради повредава на Мунтари иначе немаше ни да дојде...
Дали у Јануари или у Јуни ќе видиме,ќе се врати во Џенова,сигурен сум дека нема да остане.

Констант е нешто дмф/цмф нема никаква креативност и брзина за да е по страните.
Го ставија средина лево, пред тоа играше и десно и затоа е загубен. Синоќа 3-5-2 формација а он изиграваше и лев бек. :facepalm:
Ни Амброзини не е бил некој страшен играч ни Гатузо но станаа легенди покрај другите играчи.
Не ни треба да го откупат веќе имаме тројца Мунтари, Фламини и Ночерино доволно е.
А он со брат му Траоре кој дали и ќе добие некаква шанса парталите и дома.
Време е да се даде шанса на Кристанте и други млади отколку да собираме вакви играчи како Траоре без клуб и да изиграваме црвен крст.

Констант е нешто дмф/цмф нема никаква креативност и брзина за да е по страните.
Го ставија средина лево, пред тоа играше и десно и затоа е загубен. Синоќа 3-5-2 формација а он изиграваше и лев бек. :facepalm:
Ни Амброзини не е бил некој страшен играч ни Гатузо но станаа легенди покрај другите играчи.
Не ни треба да го откупат веќе имаме тројца Мунтари, Фламини и Ночерино доволно е.
А он со брат му Траоре кој дали и ќе добие некаква шанса парталите и дома.
Време е да се даде шанса на Кристанте и други млади отколку да собираме вакви играчи како Траоре без клуб и да изиграваме црвен крст.
Ej не зезај сеа...Гатузо не бил сташен играч.... во најдобри денови немаше боље од него на негова позиција..... Незнам дали имаш глеано али никад нема да заборавам финалето 2003 против јуве и шпринтот на гатузо во +100 минута...ко само да почнала утакмицата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom