Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мексес незнае, Бонера знае.
Абиати незнае, Амелија знае.

КАМЕЊА! :tapp:

Еве ви го Бонера и брат му Јепес со жолт картон, Антонини загубен. Треба ли на Алегри да му се нацрта и да му се обои дека не смеат да бидат на трибини не пак на терен?
Каде се тие што го фалеа глупиот Бонера? Два натпревари прави катастрофални грешки од кои губиме 6 бодови.
Исто и Алегрито со изборот на стартниот тим, Бојан на клупа и Боатенг плејмејќер?
Ви кажав дека со 3-цата мускетари не е на арно оваа вечер. ;)
Ајде да игра еден од нив ама 3-цата заедно бе еј со кој памет. Барем да искомбинираше со Мексес или Де Шиљо.

Габриел не бил искусен,а тоа што Абијати и Амелија се дрогираат и се сакати нема врска...битно искуство имале.

Ај што ќе изгубат ќе изгубат ама ми е криво што ќе ми лапнат 50 евра на спортска.... више ни ги играм ни ги гледам, незнам како да ги наречем... сваки збор е мал за нив!

Сега ќе има измени од типот вади напаѓач стави напаѓач или Констант/Фламини за Пацини :pos:
Мексес колку и да го напаѓате влегува во дуели ризикува, а Бонера се плаши од топката и кога ја врати до Амелија кој аматерски потег и на двајцата а овој па да сакатиот Антонини.
Од Ачерби не видовме ништо јбг тоа е штом Бонера е капитен очекувајте нон стоп да е во прв тим. :свиркам:

Ај што ќе изгубат ќе изгубат ама ми е криво што ќе ми лапнат 50 евра на спортска.... више ни ги играм ни ги гледам, незнам како да ги наречем... сваки збор е мал за нив!
Ти си удрен ако си ги играл чиста 2ка,ја ја изиграв гг второ и уште така ја чекам иначе ова беше чист ТИМ 1 2+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom