Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Милан веќе нема да продава

http://on.net.mk/sportal/fudbal/milan-vekje-nema-da-prodava

„Продажбите кои беа направени во текот на летниот преоден рок беа последица на големите примања кои ги имаа некои од тие играчи. Сега веќе нема потреба да продаваме звучни имиња. Завршивме со тоа“ - рече потпретседателот на Милан, кој не успеа адекватно да ги замени ѕвездите кои си заминаа летово.
Е уште некој фали да продадат и после каде ќе им биде крајот.

Милан веќе нема да продава

http://on.net.mk/sportal/fudbal/milan-vekje-nema-da-prodava

„Продажбите кои беа направени во текот на летниот преоден рок беа последица на големите примања кои ги имаа некои од тие играчи. Сега веќе нема потреба да продаваме звучни имиња. Завршивме со тоа“ - рече потпретседателот на Милан, кој не успеа адекватно да ги замени ѕвездите кои си заминаа летово.
Како шо напиша некој член во темата Серија А, милан веќе НЕМА звучни имиња во тимот и заради то нема да ги продава.

Уште фурни леп му требет за да му честитаме на Де Шиљо роденден :)...

Ако дај гол вечер или напрај асистенција ќе му честиташ? :icon_lol:
Ако ни донесит победа да.
Зборот ми беше, вчера заиграл за првиот тим на Милан, јес да е млад и солиден, скоро сите шанси што му се дадоја ги искористи и добро изигра, тој и Ел Шарави ни се најголемите надежи во тимов но ми нема логига да му честитаме.. Друго беше на Неста Гатузо Пирло, Кака, Шева, сосем друго на Де Шиљо :)..

Ако ни донесит победа да.
Зборот ми беше, вчера заиграл за првиот тим на Милан, јес да е млад и солиден, скоро сите шанси што му се дадоја ги искористи и добро изигра, тој и Ел Шарави ни се најголемите надежи во тимов но ми нема логига да му честитаме.. Друго беше на Неста Гатузо Пирло, Кака, Шева, сосем друго на Де Шиљо :)..
Те сватив бе шо сакаш да кажиш :)

Ја ја најдов скоро истава формација, само место Урби ќе играл Ночерино според ова
:pos:
425664_270831193019437_780302903_n.jpg

Вечер мора победа по секоја цена, ако не тепамо има да пцуеееееееем... све ќе им наредим по список :icon_lol: Очекуем Пато да даде гол, у стилот на Џеко... кога и да влезе си дава гол....

Lazio: Marchetti: Konko, Biava, Dias, Lulic: Ledesma, Candreva, Gonzalez, Hernanes, Mauri; Klose
Milan: Amelia; Abate, Bonera, Yepes, Antonini; Montolivo de Jong, Nocerino, Boateng, Pazzini, El Shaarawy

Клупата подобра :pos:
Не на арно со тројцата мускетари и Боатенг плејмејќер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom