Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Седел,Јепес и Бонера ни тоа не можат.
Незнам шо ти смета Јепес коа последните 2-3 пати кога играше најбоље дефанзивец беше...А и бонера не е лош последните две утакмици...не викам дека се Класни дефанзивци...Али Мексес во ништо не е боље од нив...

Мексес немаше појма дека абиати искача по топката....буљаше у празно..

1.Сигурно му довикнал Абијати дека тој оди на таа топка.
2.Да останеше на место Абијати жива ќе ја фатеше.
3.Како и да ја вртиме тој гол оди на душа на Абијати.

Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva were two spectacular players, who will be missed very much. However, the affectionate words for Milan from Ibra do not surprise me. In this club they make you feel like a king. Thiago is happy in Paris. When some time ago he came to Milanello we said 'come on, stay with us', unfortunately he could not.

522994_294182694024167_1664562632_n.jpg

:icon_lol:

Немојте вакви слики, многу антипатичен ми е овој Санчез, само што ја видов сликава ми се стемни, а не камоли стварно да дојт кај нас.

Немојте вакви слики, многу антипатичен ми е овој Санчез, само што ја видов сликава ми се стемни, а не камоли стварно да дојт кај нас.
Санчез беше одличен во Удинезе, по 7 души носеше на грб од центар и со си нив гол даваше, тоа што се прикажува во Барса е друг Санчез - пиче Санчез. С ким си такав си.

Санчез сега е холивудска звезда се научи да глуми се крена на високо и не игра на нивото што го имаше во Удинезе.
Исто и Пасторе воПалермо газеше но во ПСЖ е сосем друг играч и неговиот пад во играта и големата незаслужена плата доведе до кавги и незадоволство кај играчите и тренерот.

Ова со Фабрегас да го направеле,ајде де. Ама со овој одвратниов......башка имаме ваков тим на играчи 2-3 во тим.

Не се овие три единствени..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom