Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Rabotava e seriozna momci, najverojatno bez razlika na rezultatot so Lacio, Alegri ce si zamine, posle Gazzeta i Football Italia, i spanskite Mundo Deportivo i Marka izlegle so informacii deka Pep ce potpise 4 godisen dogovor, za 6 mil evra po sezona...

Baral i najverojatno dobil soglasnost od Berluskoni za finanski podrska za doveduvanje ''golemi fudbalski iminja'', i pobaral Paolo Maldini da bide sposrtski direktor, a Roberto Baggio negov prv asistent, znaci najverojatno i Mauro Tasotti ce si ide, ili ce mu bide dadena nova uloga....

Go nejcev, i uste go nejcem Pep, i sedim na svojot stav deka Maks e dobar trener, no ako doadzanjeto na Pep znaci i sreduvanje na rabotite u Milan, i doveduvanje na solidni zasiluvanja, bujrmum momce...

Жално е да се брка Тасоти на сметка на Баџо, не дека ми е омилен нешто Тасоти ама чуекот цел живот е дел од Милан, цела фудбалска кариера ја прошол у Милан, а и од коа навиам за Милан го памтим на клупата на Милан...

Meanwhile..... Ибра:Можно е да се вратам во Милан. http://www.calciomercato.com/mercato/ibra-shock-si-potrei-tornare-al-milan-307472 :icon_lol: Заедно со Тијаго за упола цена. Изгледа ги нема слушнато вестите за Пеп. :icon_lol:

Еве една мрсна шпекулација што нема теорија да се оствари ама ај да ја запееме во светот на бајките малце http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=93283
:D

Пеп ако дојде во Милан тоа ке биде само од другата сезона, ако Алегри не победува со Лацио си иде ,замена за него ке биде Тасоти до крај на сезона.
И јас сум со Марли во тоа дека Алегри е добар тренер ( не е екстра ) но со 80 мил како што се зборува и тој може да направи добар тим .
Но ако идеме на реномето на Пеп, и да не се пласиреме другата сезона во Лига на шампиони пак класа играчи ке дојдат кај нас , сепак
Пеп ,Малдини , Баџо е трио за респект .

Курва Суд вистинска курва,и нив им чуе колку што на берлускони му чуе, Алал да им е.

Блазе Милан што постои некој као тебе, па тука е со ладна глава да биде татица, совеста, рационалноста која говори! :icon_lol: Никому не чуе за Милан, ни на Курва Суд, ни на газди, ни на управа, само тебе ти чуе златен. Фала ти бескрајно. :icon_lol:

Лајк за Гвардиола!

Би го трампал за Алегри, ич к*р не ми чуе.

Многу е слаб во дерби утакмици, глуми некој си авторитет, а не е. Како може Ибра да ургира за Касано да игра прва постава ..иако Алегри смета дека Касано треба да игра втора ?
Кој авторитет е тоа жити се ? Божем на маало фудбал си играме, па ај вој ми е другар со мене ќе игра.

Му ги продаваат најдобрите играчи, он ќути како некоја пичица, без да земе соодветни замени.

Форсира деструктивен среден ред, шо ич не ми се допаѓа ..(лесно се ослободи од Пирло).
За таков играч да кажеш дека не можеш да му најдеш место во екипа е во најмала рака трагикомично.
Сега импровизира нешто со Аквилани/ Монтоливо али бадијала..овие се класи под него.

Гвардиола го сметам за еден од најдобрите тренери моментално заедно со Мурињо, Фергусон, Венгер, Клоп и Конте.

И ако веќе доаѓа, ќе бара да му се донесат барем 3-4 класа играчи уште во првиот преоден рок и одврзани раце да го води клубот.
Зошто со антиталентиве шо ги имаме во тим, и Ѓоре Јовановски тешко да се нафати да биде тренер :pos:

Абе вие нормални ли сте? Берлускони у историјата на милан не е фрлил повеќе од 50 мил. а сега мегаломански 80? Не ме зезајте бе, смешни се овие суми кои ги читам. И летово беше вака, продадовме двајца за страшни пари останавме со просеци, сега мислите ќе им дојде памет и ќе фрлат 80 милиони кои ги немат? Смешно. Не паѓајте многу на шпекулации, низ годините берлускони се покажа како одличен перач на мозоци. Дај боже да дојде пеп и да се вложат 80 милиони, но додека не видам, не верувам.
До тогаш, сум тежок скептик(заради претходното искуство со ваквите "ветувања" од страна на ГиБ).
Поздрав!

Абе вие нормални ли сте? Берлускони у историјата на милан не е фрлил повеќе од 50 мил. а сега мегаломански 80? Не ме зезајте бе, смешни се овие суми кои ги читам. И летово беше вака, продадовме двајца за страшни пари останавме со просеци, сега мислите ќе им дојде памет и ќе фрлат 80 милиони кои ги немат? Смешно. Не паѓајте многу на шпекулации, низ годините берлускони се покажа како одличен перач на мозоци. Дај боже да дојде пеп и да се вложат 80 милиони, но додека не видам, не верувам.
До тогаш, сум тежок скептик(заради претходното искуство со ваквите "ветувања" од страна на ГиБ).
Поздрав!
2000 година демек дал 100 милиони за клубот..
а и секоја година го плаќа долгот..
ако оваа година нема долг тие пари ќе бидат за играчи

na picinja, placite :love:

61399_268393633263193_175916298_n.jpg

абе ајде боатенг не ви чини...
цел милан е слаб и он сосе него.
да биде подобар целиот тим и да игра на неговата позиција ќе гази!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom