Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Зенит се исплашија. :ROFLMAO:
55 мил го купиле. :eek: За тие пусти пари и на Антартикот да има клуб ќе идат. :tapp:

значи русија спаѓа во делот такозван евроазија , тоа се 2 континенти европа и азија , што значи фаќа дел во европа иначе како ќе играа во лига шампиони и на европско ... кај ви е паметот :D

значи русија спаѓа во делот такозван евроазија , тоа се 2 континенти европа и азија , што значи фаќа дел во европа иначе како ќе играа во лига шампиони и на европско ... кај ви е паметот :D
mislam deka pogresno si razbral za so zborime...
zborot ni bese za EU(Evropska Unija) kade rusija ne pripaga..... ne evropa kako kontinent...

Мала ретроспектива, час по историја, понесен од недостигот на (квалитетен) фудбал во моментов. :coffee:

Новиот дрес од момциве , така поквалитетен од кај може да се земе ?За во Скопје зборувам...

Новиот дрес од момциве , така поквалитетен од кај може да се земе ?За во Скопје зборувам...
И јас тоа сакам да знам дали има донесено во ГТЦ према вц доле таа продавница и фан шоп се со добар квалитет.

#
644298_10151035822346937_708019960_n.jpg

Ај малку шпекулации

-Јармоленко и Мбива доаѓаат како слободни агенти другата сезона,Стротман исто бил договорен,ама имало Жентлменски договор уште сезонава да ја изигра во ПСВ.

За Мбива,можно е......за другиве двајца незнам.

Ништо чудно и на зимо да дојдат за некој милион. До идното лето може друг клуб да ни ги лапне пред очи, без пари се ќе биде голем интересот. За Јармоленко и Стротман имаме играчи кои ќе ги убедат да дојдат кај нас.

Ај малку шпекулации

-Јармоленко и Мбива доаѓаат како слободни агенти другата сезона,Стротман исто бил договорен,ама имало Жентлменски договор уште сезонава да ја изигра во ПСВ.

За Мбива,можно е......за другиве двајца незнам.
Мангупот од Монпеље нејќеше да го дај Мбива за 7-8 м. , сега ќе го дај за 0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom