Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Брендан Роџерс изјавил дека постојат големи шанси Енди Керол да иде на позајмица !! :eek:

Нино уста твоја погана :pos:
Одма! :icon_lol: Робињо некаде давање, Керол земање на позајмица со можност за откуп и заедно со Ибра ќе имаат 40 гола наредна сезона. :D И Пато 15ина..таман.. :) Што ќе изгубиме со давање на Робињо? Од моментална перспектива, во добивка сме во секој случај. :)

Meне све ми е страв дека циганот ќе остане а ќе го дадат Ибра, ја сум за давање на робињо па мака и да му се раскине договорот, само платана од 7 мил да не ми паѓа на памет увек кој ќе промаши празен гол од пола метро !

Па затоа не верувам ни јас.. Кој е луд да ти дае на позајмица играч кој го купил за 40 милиони пред година дена..Купување нема шанси.. Единствено магија некоја Галијани да напраи као со Ибра, да ги напраи будали..:) Никако не е приоритет Керол, напаѓач воопшто, ама јас би бил презадоволен кога Милан би го зел.
23250863.jpg

Можда сум грешка, знам негде прочитав дека зема 6,5-7 милиони со све бонуси и дека заради него највише Силва барал покачување на платата, нејсе како и да е, нека го дадат :D

Нека направат замена до зимо Робињо нека иде во Ливерпул а Керол кај нас и ако се снајде ќе си остани ако не куферите и назад. :D
Нашите понудиле 20 мил за Џеко а и ако е точно тогаш се планира продажба на Ибра нешто како Пато-Тевез.

Не сум уопште за продавање на Ибра, он е моментално одма после Меси и Роналдо, не би можел да биде достојно заменете, пре би да ги продада све Бразилиците у тим што ги имамо одколку Ибра !!

Но доколку више се продаде сакам Џеко да биде неговата замена, ни Тевез ни Аца Лукас ...

Шпиц како Ибра нема никој тим затоа мора да се задржи без него ништо не правиме не гледате немаме средина ни ништо се враќа назад прима топка,да дрибне некој да направи вишок,повлекува на него неколку играчи да се отвори простор за другиве..да е здрав Пато или па Касано со него би било добро да го растеретат ако се во форма,позади нив Боатенг или некој нов полушпиц да игра Боатенг во средина поназад така би било друго..каков Џеко каков Керол.
Излгеда покрај Мезбах во торино ќе оди и Страсер така да од нив бодовите ни за загарантирани :)
нека се ослободат уште од некој како таиво и нека земат добар лев бек и еден во средина играч би било добро ако останат другиве поважни играчи.

Интересно ова околу носко, вистина е дека тешко е да се најт напаѓач ко него, ама сите знаеме дека годините му се ближат, + зема голема плата, па доколку се дајт во Сити за Џеко и Коларов можеби би бил паметен потег.. Тие двајца заедно ќе земаат помала плата од Ибрахимович, ем ќе се затвори левата дупка назат со супер играч како Коларов, плус Пато здрав можеби ќе дојт до поголем израз на неговите квалитети покрај Џеко, пошто видовме дека со Ибра не се нешто нај нај кога се во тендем..
Џеко пред да ојт во Сити, сакав многу да дојт кај нас, ама од ко ојде во Сити некако ми се одмили.. Таму додуша и не мојт да дојт до израз, имаат еден куп напаѓачи, ама мислам дека и подобро решение немаме кога би се продавал Ибрахимович.

Ачерби го одбрал дресот со бр.13:facepalm:

Да даде господ да биде добар барем колку една третина од тој пред него што го носеше тој дрес, ја ќе бидем задоволен.

Третина од Неста у негови најдобри времиња у денешницава би бил топ 10 дефанзивец у свет, циганот алчен е пола од Неста па е најдобар у свет ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom