Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Последните 3-4 кола се играат во исто време недела од 15:00 освен оноа на Милан со комшиите недела од 20:45
Друже требаше да се мени распоредот ако имаше можност и тоа јуве го бараше да се играат во исто време, ради да не се ствара притисок врз двете екипи, верувај дека притисокот е исти и на Милан и на Јуве затоа реков дека најдобре ќе беше да се играа утакмициве во исто време или 15:00ч Недела или 20:45ч али изгледа не ги имаат наредено во исто време заради тв правата!

не плачете по Пирло,јес да е добар оваа сезона...добар е кога игра еднаш неделно фала богу..одморен е..ама последна сезона му е кај и да е..ќе видиме дали следна ќе биде иста прича...кога ќе игра Среда-Недела..

Читам некои вести и гледам јуве заинтересиран за Сидорф и за Неста.. Ако се случи тоа, денот кога ќе заминат таму ќе славим како да сум освоил лото . . Ај за Неста не толку, ама за Сидорф уфф. . не ми се гледа милан кога тој игра, како забавена снимка е :mad:

Читам некои вести и гледам јуве заинтересиран за Сидорф и за Неста.. Ако се случи тоа, денот кога ќе заминат таму ќе славим како да сум освоил лото . . Ај за Неста не толку, ама за Сидорф уфф. . не ми се гледа милан кога тој игра, како забавена снимка е :mad:

http://www.sportski.mk/statija/10936 нема да славиш ;)

969638-cool_story__bro_super.jpg

Бонера, Аквилани, Бомел и Месбах спремни за Џенова
Абате и Амброзини за Болоња, Боатенг и Силва за Сиена
milannews

Фараонов има се што му е потребно да биде еден од најдобрите играчи во свет само му фали храброст.Уште е млад и неискусен но со тек на време кога ќе се ‘‘опушти‘‘ може да има светла иднина во Милан.

Добар е Ел Шарави за годините игра одлично,до некаде добро дојдоа повредите во нападот за да стекне искуство пред се а и да се докаже пред Алегри.
Добро е што почнуваат да се враќаат некој играчи сега некој после бар да го закрпиме составов пред крајов кога ќе биде секој бод важен.

11:45 се утепа плачејќи :pos:

Некое инфо за Пато, цело време иста повреда ли го мачи? штета таков играч цело време со повреди да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom