Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho

Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho
Абијати
Замброта Неста Мексес Антонини
Ночерино Амброзини Аквилани
Боатенг
Ибра Робињо

Мислам дека најдобар состав е ова, ама се си мислам дека Алегри по некоја си глупа логика ќе излези со Бонера на местото од Замброта и Сидорф на местото од Аквилани.

Ова беше првата утакмица на Таиво за Милан на Ауди купот на поготвителните утакмици пред почеток на сезонава.Кога ја гледав утакмицава мислев дека Таиво ке биде Motherfucker ама нисто.

Абиати​
Бонера Неста Мексес Замброта​
Аквилани Амброзини Ночерино​
Боатенг​
Робињо Ибра​

Абијати
Замброта Неста Мексес Антонини
Ночерино Амброзини Аквилани
Боатенг
Ибра Робињо

Мислам дека најдобар состав е ова, ама се си мислам дека Алегри по некоја си глупа логика ќе излези со Бонера на местото од Замброта и Сидорф на местото од Аквилани.

Го гледаше Ѕамброта ти против рома каков меч имаше? нема да претерам ако кажам дека Бонера моментално е Барези за Ѕамброта. И сега можеш да ми кажеш за неговото искуство бла бла ама моменталната ситуација е поинаква.

Го гледаше Ѕамброта ти против рома каков меч имаше? нема да претерам ако кажам дека Бонера моментално е Барези за Ѕамброта. И сега можеш да ми кажеш за неговото искуство бла бла ама моменталната ситуација е поинаква.
Бонера е катастрофа кога ќе игра бек, како стопер можеби би изиграл солидно. Сигурен сум дека нема мајмун да го прават на Замброта во одбрана како што знаат на Бонера башка мојт да упатит некој употреблив центрашут во шенаесетник на Барса.. Искството е + што го има Замброта.

А Келини ке навивал за нас,за да поминеме понатака и да го насочиме вниманието кон ЛШ а Јуве да ја земеле титулата во Италија.
http://www.goal.com/en-us/news/174/...19/chiellini-hopes-ac-milan-defeats-barcelona

Нигде не пишува дека изјавил такво нешто, пишува дека сака Милан да пројде за да не се зголеми разликата за место у ЛШ !!

387856_2292359023456_1083439335_32160999_1518887547_n.jpg

Сликава ми е хит деновиве :icon_lol:
Да ја поминиме Барса, ништо друго не барам, уште ми е мака за поништениот од Шевченко, така да сега време е кармата да проработи :icon_lol:

Ова беше првата утакмица на Таиво за Милан на Ауди купот на поготвителните утакмици пред почеток на сезонава.Кога ја гледав утакмицава мислев дека Таиво ке биде Motherfucker ама нисто.

Таиво ваш мислам гол даде прошлиот викенд за КПР.

Бива го него за шутирање од 20 метри и во Милан шутираше ама му завршуваа во пубиката овај гол или е чиста среќа или знак дека се е подобрил. :D

^^
Само што Бонера ќе игра пред Неста .... Овој пат може и оправдано...

Дали знае некој кој е најдобриот кафич за гледање на утрешниот натпревар? Само немојте да одговорите Irish Pub зашто таму се премали телевизорите. Благодарам однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom