Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Читам се шпекулира демек Алегри размислувал да го пушти Урби лев бек, Антонини десно... Па против [Instert ЧКЉ екипа here] не пушта толку офанзивен бек, против Барса ќе пушти? Тешко според мене...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе му праат проверка на зуби, да не има црно под нокти и вошки у коса?Следната недела Пато ќе патува за Америка, требало некакви медицински тестови да направи во врска со повредата ...
Зборуваме за тоа кој треба да игра против Барса!
Се сложувам јас со тебе дека Ночерино е многу вреден играч, сега дека игра фенеоменално не баш.Знае Ночерино да делува изгубено на терен, да се изгуби дефанзивно, да трча во празно, неговиот труд да биде бескорисен....
![]()
Он топик: Го утепаа од тестирање малиов, волку тестови по математика јас у основно и средно немав![]()
Со Барса првата на Ноу Камп пружи одлична партија.Може не беше нешто Wow на дерби утакмициве ама ако бараме играч што на тие утакмици потфрла тогаш се знае кој е прв на листата.
Ибрахимович?Или цел тим?![]()
Аман бре. Го направивте Ночерино ко да е Макелеле. Да ги тргнеме головите настрана јас не гледам никаква разлика помеѓу Ночерино и Фламини. Се е тоа просек. Да беа здрави Гатузо или Фламини мислите дека Ночерино ќе беше стандарден првотимец сезонава? Него ете сплет на околности и слаб избор на играчи за таа позиција и му се отвори шанса да игра повеќе од колку што му беше предвидено сезонава. Не памтам да изиграл нешто посебно на некое од дербињата оваа сезона. Може да се рече дека на тие натпревари беше и еден од послабите. За со Барселона да ги имам на располагање здрави Гатузо, Фламини Ночерино би ми бил последна опција
башка еве сеа ми падна на памет,првиот гол на Боа против арсенал..кој му ја намести..
Пак Емануелсон да се врати лево во средина ?
http://www.whoscored.com/Teams/80
Еве овде убаво статистички може да се види кој колку се залага во дефанзива. Дури и Аквилани има подобра статистика во одбрана од Ночерино.