Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На Миланњус имаше, што сакаш појќе ??
Истото го имаше и на Интерњус потоа го ставија и кај Миланњус али како и дае сега имаат ставено нова вест. :)
Milan-Tevez: ancora non è arrivata la risposta del City

24540425.png

онаа Робињо што му ја мавна за мене беше... ПРВ СУМ! :pos:

Лошо е тоа што на Интер до сега формата им беше во нагорна линија и ќе влезат во дербито со голема самодоверба, свесни се дека само со победа имаат некакви шанси за титула и ќе гинат на терен, како и да е со Абате и Аквилани ќе го повратиме она што ни недостасуваше вчера а за Мексес јас искрено му верувам и мислам дека ќе може да се справи со предизвикот, за напад само Ибра да е расположен и пола од работата е завршена, најверојатно Боатенг ќе игра позади Златан и Робињо само Сидорф да не излета од некаде, знаеме дека полу-мртов накај 60та а Алегри го исфрлил од употреба зборот "замена".

24540425.png

онаа Робињо што му ја мавна за мене беше... ПРВ СУМ! :pos:

Лошо е тоа што на Интер до сега формата им беше во нагорна линија и ќе влезат во дербито со голема самодоверба, свесни се дека само со победа имаат некакви шанси за титула и ќе гинат на терен, како и да е со Абате и Аквилани ќе го повратиме она што ни недостасуваше вчера а за Мексес јас искрено му верувам и мислам дека ќе може да се справи со предизвикот, за напад само Ибра да е расположен и пола од работата е завршена, најверојатно Боатенг ќе игра позади Златан и Робињо само Сидорф да не излета од некаде, знаеме дека полу-мртов накај 60та а Алегри го исфрлил од употреба зборот "замена".

Чичко Сидорф мора да игра, и цела сезона да ја игра лошо, на дербито е цар!

Абиати
Абате, Неста/Мексес,Силва, Замброта
Аквилани, Сидорф/Ван Бомел, Ночерино
Боатенг
Робињо/Пато - Орелот :D
Победа чиста како снег, мин 2:0 :P :свиркам:
Само нем Алегри да се изглупира и да го игра Амброзини и Антонини :гомце:
Сидорф на дербито во Април имаше оцена 8.5 :vozbud:

Линк да видам од кај го најде тоа шо го стави на фан клубов, каков линк може? :facepalm:
https://twitter.com/#!/Milanello/status/156327064771895296

Тоа е исечок од некоја скорешна прес-коеф или за некој медиум што дал изјава од сабајле, па така малку чудно ми стана што бараш линк од такво нешто....

Абиати
Абате, Неста/Мексес,Силва, Замброта
Аквилани, Сидорф/Ван Бомел, Ночерино
Боатенг
Робињо/Пато - Орелот :D
Победа чиста како снег, мин 2:0 :P :свиркам:
Само нем Алегри да се изглупира и да го игра Амброзини и Антонини :гомце:
Сидорф на дербито во Април имаше оцена 8.5 :vozbud:
Абе Атанас не си нормален

Гатузо денеска наполни 34 години :)

како Ибра го направи мајмун вој од аталанта вчера, го поремети со мозокот :icon_lol:

^Дербиво ќе го пренесуваат HD, а ние на телма ќе си го гледаме црно-бело, со по 10cm црни траки горе и долу и ус пут на секој 3-4минути реклами за Макпетрол... со еден збор се СЕ само фудбал НЕ! :facepalm:

И што гледате 5-0 тепал Интер со Парма...тоа како играше Парма јас да се соберев другари 5-0 немаше да изгубам..какви голови примаа,3ца на 1 играч стоеа...мртов тим. За дербито сигурен сум дека нема да изгубиме ,друго незнам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom