Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Lamela kako go propushtivme od deckoto ke bide strasen igrac.

што му фали бе 24 годишен здрав играч за замена на Бомел...
Другар,Бомел е копач нас ни фали копач,не еден,двајца.

Констант срам ми е да помислам дека може да заигра за нас :facepalm: е креативец по документи.

Инаку одма би го зел Паломбо од Самп. за лев бек не се надевајте тешко дека ќе си оди таиво,а и тешко дека ќе му го земе местото на анте,така да проколнати сме на таа позиција.

А и јас плачев денес заедно со макси кога сфатив за што плаче.

Дајте да го видим Макси како плаче !!

Иначе мене ми прае мерак Макси, незнам зашто ама имам ептен добар филинг во врска со него !!

а што ке кажете за нашата непреболена ланска желба Гансо :tapp:,денес како изигра :facepalm:

Сега со Макси Лопез од никого не се плашам!Кој сака нека ни падне и Реал и Барса ќе ги газиме!!

Кажувајте официјални состави уште одсега..кој ќе игра кој нема да игра против Каљари всреда кога играте бидејќи осеќам убав ден ќе биди:pos:

Да сум јас Галиани би го вратил Дидак Виља во јануари и би го донесол Констант од Џенова со тоа што би го дал Меркел целосно
Ау брат немој оној Констант аман, кј е поцрн од Таиво па погрд е и од браќата Невил заедно, кој ќе го гледа на терен... :icon_lol: Ќе треба од телма цензура да му ставаат на фацата :icon_lol:

Оф топик !(за утеха)
Хамшк го заебал и Робињо :icon_lol:
_f862abb8450ed15442e817cfb4845df1.gif

Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Pato
Editor's Prediction 0:2 :icon_mrgr:

Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Pato
Editor's Prediction 0:2 :icon_mrgr:

пак Анте :tapp::tapp:

едно знам од овој состав нема шанса Сидорф да игра прва постава пре би играл Емануелсон

пак Анте :tapp::tapp:

едно знам од овој состав нема шанса Сидорф да игра прва постава пре би играл Емануелсон

Емануелсон, што не знае топката да ја воде, пред Аквилани?

Иначе, непоразени дома во Серија А во 2011 година!

Изиграни се 18 утакмици дома во Серија А, 13 победи и 5 нерешени, а остварен е скор 46-10!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom