Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ова се моите заклучоци за судењето и педерското на Барселона:

Ако лежи некој, Барса ако е во напад - може да се игра. Ама Милан ако ја земе, прекин на играта.
Ај нека падне некој "играч" од Барселона, како емпатија заради друг што паднал...
Побрзо јас ќе влезам во Собрание, отколку резервен играч на Барселона во игра...

Супер игра на Милан, последните 20 минути не се играа, гледавме глума на Фарса. Срамота за нив. Честитки за Милан за борбеноста.

дефитивно Барса не е ништо подобра од Милан, судиите да беа пореални сигурно немаше да тепаат... Имаше шанси и од нас и од нив, искористивме по 2 само што Барса имаше пенал исто колку и Милан, и за тоа бевме оштетени. Во секој случај имаше прекрасен фудбал од Милан.

То е то, незнам до кога ќе му помагаат судиите вака на Барселона. Да изгубевме на поштен начин тогаш ОК, ама вака педерски да изгубиме стварно е глупо.
Бонера имаше шанса за гол, ама изблокира некој од одбраната на педерите.

Толку од фудбалот.Ајде да навиваме сега за Хапоел да е прв :D

Толку од фудбалот.Ајде да навиваме сега за Хапоел да е прв :D
Сите за Тричко :D

Кој ќе ги слуша сега на барса навивачите да ми делат правда и да кажват дека сите голој си беа регуларни (не дека првиот и третиот не беа) и дека судењето било ОК.

Пеналот беше :eek:
Тоа на Робињо никогаш нема да му го простам ама никогаш..

Факт е дека без судии мн поразлично ќе беше.. Минатата утакмица гол од непостоечки фаул, сега гол од непостоечки пенал.. За ова мислам дека треба да се согласи секој еден фан на Барселона (реален)

1 Гол Офсајд, Чави последен ја допре топката не ван Бомел а го прогласија за автогол
2. Гол непостоечки пенал
Сепак мило ми е шо дадеме 2 чесни голови и покажаме дека не играеме со судии, кој се падне со нив во 1/8 финале нека му ја мисле, Реал плачковци Реал овоа оноа после овоа менам го мислењето за нивнио клуб. :)
230210_172814109439543_172810292773258_397470_749989_n.jpg

Пеналот беше :eek:
Тоа на Робињо никогаш нема да му го простам ама никогаш..

Факт е дека без судии мн поразлично ќе беше.. Минатата утакмица гол од непостоечки фаул, сега гол од непостоечки пенал.. За ова мислам дека треба да се согласи секој еден фан на Барселона (реален)

Тие фрлаа прашина во очи после утакмицата со Челси сега ќе ти кажат!! :D
Плус гледам ФЕЈСБУКОТ он фајр е,ова се дешава само кога Фарса ќе тепа,кога губи мук е глас не им се слуша! :)

Се гледа колку Барса имаше поддршка од судиите, ама и играчите убаво ја зафркнаа.Како прво срамота е за Робињо, шо успеа да промаши.Па, потешко беше да се промаши отколку гол да се даде бе...

Судијата да не го коментираме, очигледно беше како со одлуките ја поткрепуваше Барселона.Се виде уште кога досуди пенал за Чави, очигледно беше дека немаше пенал, самиот се фрли.Сеуште не ми е јасно како тука имаше пенал, а за Робињо немаше.

Значи многу педерска игра од страна на Бaрселона
Не знам до кога ќе продолжат вака со судииве....
Тоа е тоа :/

сите ја спомињате шансата на Робињо, а никој на Меси пречката,на Виља шутот, на Меси шутот.. 3 чисти гола али ајде како ви е најлесно така помирете се

Се гледа колку Барса имаше поддршка од судиите, ама и играчите убаво ја зафркнаа.Како прво срамота е за Робињо, шо успеа да промаши.Па, потешко беше да се промаши отколку гол да се даде бе...

Судијата да не го коментираме, очигледно беше како со одлуките ја поткрепуваше Барселона.Се виде уште кога досуди пенал за Чави, очигледно беше дека немаше пенал, самиот се фрли.Сеуште не ми е јасно како тука имаше пенал, а за Робињо немаше.

Кога ќе ги споредиш ситуациите од Чави и Робињо, ќе видиш дека поголеми се шансите за пенал врз Робињо отколку пенал врз Чави..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom