Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јуве никогаш не бил реален па сега да е...
Увек исто било ќе се распуцаа во 1 коло и на крај ќе губеа по 3-4/1 од вторазредни екипи! :)

Може ме уништиле желбите за класа играчи зошто јас кога го гледав Милан ти не си бил во план.
Емануелсон може да игра и за петлиќи ама џабе му е кога не го бива и кога е дрво.Дрвото е дрво без разлика дали е во шума како живо дрво или во шупа како дрво за огрев.
Бате јас го гледам Милан од 1996 бидејќи сум многу поголем од тебе а не као шо другите викаат дека сум дете и знам точно кој играч би се снајдел во Милан ;)

Бате јас го гледам Милан од 1996 бидејќи сум многу поголем од тебе а не као шо другите викаат дека сум дете и знам точно кој играч би се снајдел во Милан ;)

Тие што викаат дека си дете верувај дека добро ти мислат.

Дечкото мислам дека има више од 20! :pos:Иако малkу заебано пишува за некој од негова возраст :D
Па јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имам ;)

Лече без најдобрите против Милан :)

И со тие мислам ги добиваме вака како што е ситуацијава во клубот и формата на играчите треба да ги згазиме утре,убав термин 12:30 :)

Koј најдобри жити све!!:pos:
Треба да ги тепаме и со нивните најјаки јеботе Лече,увек ни праел проблеми...
--- надополнето: Oct 22, 2011 9:03 PM ---
Па јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имам ;)

Имам 19 нема потреба да мислиш ама ти ако имаш над 20 треба малу да помислиш што пишуваш :)

Мисли си ти што сакаш мене тоа ама баш ич не ме интересира,а да имам искуство како твоето недај боже скрај и далеку да е тоа од мене.
Мој совет ти е да си отвориш уште еден акаунт и да си разговарате преку приватни пораки зошто вака ја уништуваме темата.
Еве за доброто на фан клубот ова е последен пат што те цитирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom