абе за нас игра МеркелМеркел асситент за голот на Џенова против Јувентус !![]()
Бате јас го гледам Милан од 1996 бидејќи сум многу поголем од тебе а не као шо другите викаат дека сум дете и знам точно кој играч би се снајдел во МиланМоже ме уништиле желбите за класа играчи зошто јас кога го гледав Милан ти не си бил во план.
Емануелсон може да игра и за петлиќи ама џабе му е кога не го бива и кога е дрво.Дрвото е дрво без разлика дали е во шума како живо дрво или во шупа како дрво за огрев.
Од 2002 годинаАбе, од кога го немаме победено Лече на гости?
Охооооо.....Абе не зафркавајте аман ццОд 2002 година![]()
Тие што викаат дека си дете верувај дека добро ти мислат.Бате јас го гледам Милан од 1996 бидејќи сум многу поголем од тебе а не као шо другите викаат дека сум дете и знам точно кој играч би се снајдел во Милан![]()
Па јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имамДечкото мислам дека има више од 20!Иако малkу заебано пишува за некој од негова возраст
![]()
Koј најдобри жити све!!Лече без најдобрите против Милан
И со тие мислам ги добиваме вака како што е ситуацијава во клубот и формата на играчите треба да ги згазиме утре,убав термин 12:30![]()
Имам 19 нема потреба да мислиш ама ти ако имаш над 20 треба малу да помислиш што пишувашПа јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имам![]()
Остај децата се во сон воопшто не знаат со кој пишуват кажи им малку со кој пишуватА ДА ПРЕСТАНЕВТЕ ДА СЕ КАРАТЕ?
Мисли си ти што сакаш мене тоа ама баш ич не ме интересира,а да имам искуство како твоето недај боже скрај и далеку да е тоа од мене.Па јас мислам дека ти си 15 год според твојте реплики али тоа е немаш го тоа искуство шо јас го имам![]()