Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^ и они изгубија... хаха ... све пцуј :D

Кога се враќа бе тој Таиво? и ова детево Ел Шарави осеќам дека ќе ги освои срцата на фановите во наредните сезони !
Наликува на к.роналдо.

Tреба да се врати Таиво со Удинезе а и Боатенг највероватно,незнам што е со Ибра никаде не се пиша што е повредата и колку ќе одсуствува слаб напад имаме мора да се стегнат со Удинезе таму очекувам голеада по навика и одбранава оваа година 5 гола од 2 утакмици примаме во Серија А многу е тоа Силва е звер вчера изигра најдобро но другиве :confused:

^ и они изгубија... хаха ... све пцуј :D

Кога се враќа бе тој Таиво? и ова детево Ел Шарави осеќам дека ќе ги освои срцата на фановите во наредните сезони !
Наликува на к.роналдо.
Ебеш му матер ја би го стаил у прв состав за со Удине ! :icon_mrgr: Овој со Робињо и Пато/Ибра напред има да кинат ! :drk:

Some people blame Bonera for the hunger in Africa and 9/11...
Ако има некој статистика да стави каков е скорот победа/пораз/нерешено кога играл Бонера.. :pipi:

Ебеш му матер ја би го стаил у прв состав за со Удине ! :icon_mrgr: Овој со Робињо и Пато/Ибра напред има да кинат ! :drk:

Ако има некој статистика да стави каков е скорот победа/пораз/нерешено кога играл Бонера.. :pipi:

Не видов статистика, ама еден кажа дека се нерешно и порази кога играл тој...

п.с. за статистики и такви срања прашај го пекарот :D

Изјавата на Алегри по натпреварот со Наполи (синхронизирано на Англиски)

Уште ми се врти по глава моментот кога Алегри прави измени во второ и влегува Антонини со лик и став "сега ќе им ја ебам мамицата, од овие смешни ли да изгубиме?" :icon_lol:

Против Удинезе пак напред ќе ги гледаме Касано и Пато а Инзаги можеби ќе биде на клупа.

Од прикажаното на последните натпревари според мене најидеална формација би било

...................Абиати..................
Абате...Силва...Неста...Таиво
.................Ночерино................
.....Сидорф..........Аквилани.....
..................Боатенг..................
............Ибра...Касано...............

Се двоумам само за тоа дали треба да си ги променат местата Аквилани и Боатенг и дали десно средина да игра Сидорф или Гатузо. Во секој случај мислам дека со Ночерино назад потешко противникот ќе може контра да развие преку средината, нешто што цело време преферираше Наполи синоќа и успешно им идеше оти Бомел имаше проблеми да ги спречи.
Место Касано подобро Ел Шарави, Ночерино лево Аквилани на негово место ;)
--- надополнето: Sep 20, 2011 3:28 PM ---
Лани ко шо се секаам првата ја тепавме на домашен 4:0 само не ми текнуе со кој беше !!
Сега 1 коло не сме играле така да тоа од лани со Лече не се рачуна, потоа ни следуваа 2 реми и 1 пораз така да без секиранција се ќе си дојде на местото, другите победуват затоа шо имаат лесен распоред ќе видеме од 8 -19 коло шо ќе прават :D а Милан тогај ќе си ужива и ќе си газе со слабите екипи :)
--- надополнето: Sep 20, 2011 3:36 PM ---
Tреба да се врати Таиво со Удинезе а и Боатенг највероватно,незнам што е со Ибра никаде не се пиша што е повредата и колку ќе одсуствува слаб напад имаме мора да се стегнат со Удинезе таму очекувам голеада по навика и одбранава оваа година 5 гола од 2 утакмици примаме во Серија А многу е тоа Силва е звер вчера изигра најдобро но другиве :confused:
За Удинезе Таиво, Замброта и големи шанси за враќање на Инзаги
За Чезена Ибра
За Плзен Робињо, Мексес и Боатенг
Без секирање Бонера нема да игра со Удинезе :D Изгледа Алегри свати дека е за на нива не за фудбал :pos:

Сега ни треба една серија од 5 или повеќе победи, а Удинезе, Чезена и Плзен се точно такви тимови, против кои може да го оствариме тоа и преку тоа да се зголеми нивото на самодоверба во тимот.

Место Касано подобро Ел Шарави, Ночерино лево Аквилани на негово место ;)
--- надополнето: Sep 20, 2011 3:28 PM ---

Сега 1 коло не сме играле така да тоа од лани со Лече не се рачуна, потоа ни следуваа 2 реми и 1 пораз така да без секиранција се ќе си дојде на местото, другите победуват затоа шо имаат лесен распоред ќе видеме од 8 -19 коло шо ќе прават :D а Милан тогај ќе си ужива и ќе си газе со слабите екипи :)
--- надополнето: Sep 20, 2011 3:36 PM ---

За Удинезе Таиво, Замброта и големи шанси за враќање на Инзаги
За Чезена Ибра
За Плзен Робињо, Мексес и Боатенг
Без секирање Бонера нема да игра со Удинезе :D Изгледа Алегри свати дека е за на нива не за фудбал :pos:

Па Бонера подобро изигра од Антонини незнам зошто таа замена ја направи Алегри но добро е утре ќе се врати Таиво или Замброта они ќе играат така да нема да ни биде лош составот очекувам победа утре а Боатен дури за плзен многу е тоа..ја мислам дека може да биде повикан и утре.

Повикани играчи

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Cassano, El Shaarawi, Inzaghi, Pato.

Повикани играчи

Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Valoti (57), Van Bommel, Cassano, El Shaarawi, Inzaghi, Pato.
Најдобро шо може е овоа, колку убаво изгледа составо без Антонини, Бонера, Гатузо и Амброзини. :D
Само уште сега Алегри да ме послуша и да ги игра од 1 минута
Абиати
Абате,Неста,Силва,Таиво
Ночерино,Аквилани, Емануелсон
Касано
Ел Шарави, Пато
и Удинезе ке доживее дебакл :LOL:

^ Сидорф го заборави?Ја би го играл Сидорф многу јако игра последниве утакмици а можда и треба капитенската лента да му се даде или него или на Неста.Јбга Амброзини и Гатузо не се за капитени... :/

Повикани играчи

Пипо не е повреден ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom