Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Очекувам утре тероризирање врз Удинезе и голема победа, дури и победа со 1 разлика треба да се рачуна како кикс :D

Сидорф не е 20 годишнак во 1 недела 3 утакмици да изигра не си играјте, ќе цркнит на среде утакмица..

А Неста??Сидорф нема 50 години па да неможе да изигра 2 утакмици во една недела...

Очекувам утре тероризирање врз Удинезе и голема победа, дури и победа со 1 разлика треба да се рачуна како кикс :D
DID YOU KNOW?
  • Milan have won just one of their past five meetings with Udinese in Serie A.
  • The 3-1 loss to Napoli last week was only Milan's second during the calendar year in the league.
  • Only once in the past 13 seasons had the Diavolo previously failed to win any of their first two games.
  • However, Milan remain unbeaten at home in Serie A throughout 2011, winning seven times and drawing four.
  • Currently, Milan have the joint-worst defensive record in domestic matters, having conceded five.
  • This is in stark contrast to Udinese, who have kept clean sheets in their first two games.
  • The Zebrette are unbeaten in the last five league matches, including a 100 per cent record so far this season.
  • The last time Udinese won their first two games of the season was in 2005-06, with wins against Empoli and Roma.
  • Udinese have failed to win in their past four clashes against Milan in all competitions.
Editor's Prediction
AC Milan 1-2 Udinese :icon_mrgr:
Crap.com

Ова е добитната комбинација за утре:
Абијати​
Абате - Силва - Јепес - Таиво​
Ночерино - Ван Бомел - Аквилани​
Ел Шарави​
Касано - Пато​
:pipi:

DID YOU KNOW?
  • Milan have won just one of their past five meetings with Udinese in Serie A.
  • The 3-1 loss to Napoli last week was only Milan's second during the calendar year in the league.
  • Only once in the past 13 seasons had the Diavolo previously failed to win any of their first two games.
  • However, Milan remain unbeaten at home in Serie A throughout 2011, winning seven times and drawing four.
  • Currently, Milan have the joint-worst defensive record in domestic matters, having conceded five.
  • This is in stark contrast to Udinese, who have kept clean sheets in their first two games.
  • The Zebrette are unbeaten in the last five league matches, including a 100 per cent record so far this season.
  • The last time Udinese won their first two games of the season was in 2005-06, with wins against Empoli and Roma.
  • Udinese have failed to win in their past four clashes against Milan in all competitions.
Editor's Prediction

AC Milan 1-2 Udinese :icon_mrgr:
Crap.com

Ова е добитната комбинација за утре:
Абијати​
Абате - Силва - Јепес - Таиво​
Ночерино - Ван Бомел - Аквилани​
Ел Шарави​
Касано - Пато​
:pipi:

Од овие 3 беа наместени, една тепавме и имаше една трилер, 4:4 шо заврши :)

А Неста??Сидорф нема 50 години па да неможе да изигра 2 утакмици во една недела...
Ај нека биде по твое нека игра, само после да не го пцуете ради губење на топки и безвезни подавања..

Незнам дали разбравте но

41532_100000957733568_4610075_n.jpg

Томонори Ендо еден од нашите масери, најверајтно ќе биде новиот тренер на Интер :pos: :pos:
Хит ми е типов од ко го спомна :pos: го имам видено еднаш двапати ама ич не му обрнав внимание.

Го мислев трололо да се направи, само некој нека му ја монтира и Troll Face, немам фотошоп.
343keah.jpg

Уствари шо ќе му е меме фаца... и онака е коска батево. :icon_lol:

Хит ми е типов од ко го спомна :pos: го имам видено еднаш двапати ама ич не му обрнав внимание.

Го мислев трололо да се направи, само некој нека му ја монтира и Troll Face, немам фотошоп.
343keah.jpg

Уствари шо ќе му е меме фаца... и онака е коска батево. :icon_lol:

123piy.jpg

Me Gusta :pos:

Бев у Литва така да сум информиран само за киксот со наполи :mad: Ако не го мрзи некој нека пише на кратко(долго) што како се случува во МИЛАН, со повредени играчи, со суспензии и се останато. Фала однапред!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom