Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ел Шарави ќе биде новиот Кака во Милан,ако не оваа сезона следната сигурно :)

Има некоја фрка во врска со Шарави...ке да е новиот Грими, Видуес, Кардачо...

Лани дечкото играше во Серија Б без проблем, а сега немал мускулна маса за да изигра 10 мин со Малмо, Солбедитезе....

Нешто тука мирише...

Нели излегоа информации од MIlan Lab дека со него работеле нешто слично како со Пато, за да го направам повеќе цврст, зголемување на мускулна маса, што ти знам... Не се разбирам многу во тие работи, можеш да бараш по нет.

Лани дечкото играше во Серија Б без проблем, а сега немал мускулна маса за да изигра 10 мин со Малмо, Солбедитезе....

Нешто тука мирише...

Кажа неговиот агент пред некоја недела дека ќе ги пропушти пријателскиве купови и ќе биде способен да игра во првото коло против Каљари. Сега потврда и од Алегри стигна дека за 10 дена ќе биде во тимот. Очигледно строг тренинг режим имал па не смеел да го напушти тој распоред, нешто слично кога држите строга диета па си се придржувате до неа :icon_lol:

Нешто тука мирише...
да бе, луд е галијани да даде 12 милиона и уште некои бонуси и плус пола од кој играч таму даде...
и да не го пуштат ни у 90+
размисли малце.
башка и детето е ѕверка, убедливо најдобар играч на падова минатата сезона

А луд беше Галијани кога ги носеше Хозе Мари, Дорасо, уругвајците, Вогел, Грими, Оливеира?

Имам големи надежи у Шарави дека може да прерасне у голем играч АМА
http://www.mk-acmilan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1362:--20--&catid=1:2010-09-19-09-12-24&Itemid=2

Како се викаше таа групата кај што членуваа Виудез,Кардaчио,Адија,Вила ? Епа таму ќе заврши и ел шашави. Не се надевајте ама ич на него сезонава,иста приказна е секогаш кај нас со ваквиве таленти.

И немој да живеете во заблуда дека биле платени 10 или колку и да се мил за него,не бидете смешни.

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
^
Абе дајбоже да грешиме али така ми мириса и мене.
И голем Лајк за signature :)

Како се викаше таа групата кај што членуваа Виудез,Кардaчио,Адија,Вила ? Епа таму ќе заврши и ел шашави. Не се надевајте ама ич на него сезонава,иста приказна е секогаш кај нас со ваквиве таленти.

И немој да живеете во заблуда дека биле платени 10 или колку и да се мил за него,не бидете смешни.

Не ми се верува дека е така пошто се дигаше голема прашина за него добар играч е како што гледам не сакаат да ризикуваат за понатаму да не стане како Пато секој месец повреда..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom