Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ахахахаха само што на пирло и неморало да му ставаат фаца од барбика :icon_mrgr:
--- надополнето: Aug 19, 2011 9:18 PM ---
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=90805
јесте да е 100% шпекулација, али овај играч многу ми се свиѓа, нешто како јепес е, постар, потценет, не играл за голем клуб, а ѕвер е.
само што веќе е 30 години, а тешко дека ќе му го земе местото на неста, така да цела сезона за џабе ќе ја загуби, башка тука е и јепес, па и мексес кој што бар според мене нема квалитети како двајцата спомнати...

ахахахаха само што на пирло и неморало да му ставаат фаца од барбика :icon_mrgr:
--- надополнето: Aug 19, 2011 9:18 PM ---
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=90805
јесте да е 100% шпекулација, али овај играч многу ми се свиѓа, нешто како јепес е, постар, потценет, не играл за голем клуб, а ѕвер е.
само што веќе е 30 години, а тешко дека ќе му го земе местото на неста, така да цела сезона за џабе ќе ја загуби, башка тука е и јепес, па и мексес кој што бар според мене нема квалитети како двајцата спомнати...

Овој да дојде, Бонера аут 100%...

Овој да дојде, Бонера аут 100%...

Стар е Лугано,одбрана не ни треба за секоја позиција имаме 1-2 замени така да средината треба да се зајача само со Монтоливо и ќе биде екстра.

Стар е Лугано,одбрана не ни треба за секоја позиција имаме 1-2 замени така да средината треба да се зајача само со Монтоливо и ќе биде екстра.

Точно дека не ни треба толку многу, но може да го земеме за џабе пари ако отидат Фенербахче у 2-ра лига со ова местењето сеа... + 30 години се најдобрите стоперски години, ако погледнеш убаво, подобрите штопери се и над 30 / околу 30 години :) Со ова би имале 4 стабилни стопера (Неста, Јепес, Силва, Лугано), а не со Бонера, секој пат кога игра, да има ризик да скршеш нешто од дома >_>

Неофицијално во некој разговор,Алегри вчера го потврдил доаѓањето на нов играч,а има и шпекулации дека можно е да се земат дури и двајца во среден ред,па и напаѓач плус.. :) Јас не верувам баш во тројца нови играчи,ама за двајца сум некако сигурен.
Не заборавајте само дека Галијани изјави дека трансфер маркетот е отворен(а тоа ретко го прави и би требало да знаеме што значи) и после тоа го нема со ниедна изјава.Не очекувајте конкретни изјави и имиња од било кој во Милан(Алегри,Браида,Галијани) затоа што никогаш нашата трансфер политика не функционирала така!Рачунајте дека ако Галијани излезе со изјава во која ќе каже дека сме во преговори и бараме некој играч-во наредните 2 дена најмногу ќе биде официјален трансфер.Секогаш досега било така и ќе биде и понатаму.Дури мене не би ме изненадило ако излезе деновиве Галијани и изјави дека и вака сме засилени,посилни од лани,можно е да не купува више,а можда и неговата позната il mercato è chiuso,а после 2 дена да имаме нов играч/и.. :) Да ве потсетам дека лани за Робињо не се слушна се до 30 август.
И Барбара и Галијани изјавија,меѓу редови дека Берлускони и покрај казната ќе инвестира..Сега моментално се е тивко,а тоа може да значи и дека нешто се случува!
Со ваква екипа не сме лоши..Ако дојде некој плус ќе бидеме уште подобри!

Точно дека не ни треба толку многу, но може да го земеме за џабе пари ако отидат Фенербахче у 2-ра лига со ова местењето сеа... + 30 години се најдобрите стоперски години, ако погледнеш убаво, подобрите штопери се и над 30 / околу 30 години :) Со ова би имале 4 стабилни стопера (Неста, Јепес, Силва, Лугано), а не со Бонера, секој пат кога игра, да има ризик да скршеш нешто од дома >_>

Ако го земат него и да го продадат Бонера и Одо и да го земат него би бил презадоволен така ќе биде супер одбрана ќе имаме топ со јаки замени нема да се нервираме поради повреди.

Неофицијално во некој разговор,Алегри вчера го потврдил доаѓањето на нов играч,а има и шпекулации дека можно е да се земат дури и двајца во среден ред,па и напаѓач плус.. :) Јас не верувам баш во тројца нови играчи,ама за двајца сум некако сигурен.

Аквилани, Балотели и Кака !!

Или на нашки туп, глуп и неупотреблив !

Па се знаеше дека двајца или тројцата ќе дојдат од горе споменатите,јас се надевав дека барем Монтоливо ќе дојде место гомното(кој не бил на последниот тренинг на Ливерпул,хм зошто ли)ама ништо.

Еј али гледајте на позитивната страна,утре ќе го презентираат Фабрегас,oh wait.
--- надополнето: Aug 20, 2011 11:10 AM ---
Видете ги јувентус бе,марота вика уште двајца ќе купеле а можно е и тројца,Марота што го дупи кој сака,а келавоно копиле цело Лето се смешкаше и кажуваше гатанки а сега ќе донесе 2-3 неспособни и неупотребливи,се најмило да ти ебам келав,да цркнеш до крај на трасфер рок,таму горе на небо да правиш конкурентен тим за Л.Ш. со Аквилани,Балотели и Кака пичка ти матер лажлива .!.
http://www.tribalfootball.com/articles/juventus-gm-marotta-targets-two-more-signings-1830241

Повикани за Берлускони купот

PORTIERI: Abbiati, Amelia.
DIFENSORI: Abate, Antonini, Bonera, Rodrigo Ely (n.53), Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (n.52).
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf.
ATTACCANTI: Cassano, Kingsley Boateng (n.59), Ganz (n.61).

Има некоја фрка во врска со Шарави...ке да е новиот Грими, Видуес, Кардачо...

Лани дечкото играше во Серија Б без проблем, а сега немал мускулна маса за да изигра 10 мин со Малмо, Солбедитезе....

Нешто тука мирише...

Со задоцнување нека ни е честито рекордна 6-та титула во Суперкупот на Италија. Утре победа и ништо друго во Берлукони купот...:D FORZA MILAN :D

Има некоја фрка во врска со Шарави...ке да е новиот Грими, Видуес, Кардачо...

Лани дечкото играше во Серија Б без проблем, а сега немал мускулна маса за да изигра 10 мин со Малмо, Солбедитезе....

Нешто тука мирише...
Јас колку што знам,имал некоја повреда со коленото,па тренирал константно цело време.Имаше изјави и дека техничкиот стаф на Милан бил импресиониран од Шарави и дека веќе на него се познавале резултати од третманите во лабараторијата на Милан(кои ги потврди Галијани).
Не верувам или не сакам да верувам дека ке е некој нов Грими,Виудез или Кардачо затоа што овие добија шанси,па разочараа..Овој засега нема добиено шанса никаде.А и изгледа ситен бе! :) Ќе го средат ај..

Боље да гледаме еден од Аквилани или Монтоливо отколку да ја гледаме креативноста на Гатузо ...
За Кака стварно незнам што да кажам нема асално играно фудбал од кога отиде во Реал...
Балотели има талент за да стане најдобриот напаѓач во светот и искрено го сакам во Милан ама под услов да се среди малце и да не прави проблеми.

Пред некој 2 месеци Пасторе и Хамшик беа ставани заедно кај нас во тим а сега се шпекулира за Аквилани :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
Повикани за Берлускони купот

PORTIERI: Abbiati, Amelia.
DIFENSORI: Abate, Antonini, Bonera, Rodrigo Ely (n.53), Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (n.52).
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf.
ATTACCANTI: Cassano, Kingsley Boateng (n.59), Ganz (n.61).

со овие повикани ќе се молиме што помалку да изгубиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom