Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нека му е среќен и нека донесе некој ѕвер зошто ќе останеме со ташаците во раце. Пасторе отиде,Хамшик ништо,Фабрегас и тој отиде,Швајн. ептен тешко да дојде...........

Италијанските медиуми тврдат дека Милан планира да ги донесе Монтоливо,Блотели и Кака(на позајмица).
Ова мислам дека ни Галијани не е способен to pull this off. ;)

Монтоливо мислам дека ќе ни се најде и колку-толку средината ќе добие на техника што ептен фали во нашиот тим.Јес да не е некој ворлд клас играч и не располага со техника ака Пирло али за Гатузо и Амброзини да речеме на тоа поле е Пирло,Бекам и Чави во едно.
Балотели искрено го сакам во тим зошто премногу очигледен е неговиот талент само што ќе треба малце да се среди со умот,а ако нејќе сам тука се Ибра,Гатузо,Амброзини итн. да го примораат на тоа.
Кака после оние најави дека ќе остане верен на тимот а после отиде во Реал кога можеби на Милан му беше најпотребен искрено го нејќам назад.Ако по некоја случајност се врати кај нас ќе биде Шева други дел по враќањето од Челзи во Милан.

Ааајде Пасторе поздрав во ПСЖ .... џабе ли им ја пуштивме во купот ?
Лани му упали тоа на Галијани(на 29ти август 2 топ играчи), ама по втор пат било кој клуб да падне така у стапица неќе богами !

Монтоливо мислам дека ќе ни се најде и колку-толку средината ќе добие на техника што ептен фали во нашиот тим.Јес да не е некој ворлд клас играч и не располага со техника ака Пирло али за Гатузо и Амброзини да речеме на тоа поле е Пирло,Бекам и Чави во едно.
Балотели искрено го сакам во тим зошто премногу очигледен е неговиот талент само што ќе треба малце да се среди со умот,а ако нејќе сам тука се Ибра,Гатузо,Амброзини итн. да го примораат на тоа.
Кака после оние најави дека ќе остане верен на тимот а после отиде во Реал кога можеби на Милан му беше најпотребен искрено го нејќам назад.Ако по некоја случајност се врати кај нас ќе биде Шева други дел по враќањето од Челзи во Милан.
исто како што и антонини за неста е пирло, бекам и чави во едно.

Аха малце... да не ти е дома... :pos:
колку Матрикс што го примора толку и овие ќе го примораат... говедо си е говедо... :)

Е сеа и ти,Неста знае да повлече напред што не е случај со Анте. :)

Каква олдтајмерска фаца има Гансо хахаха пуштете на прва и ќе ви стане јасно :)

sadmg.jpg

asdafu.jpg

SASUKE што бараат сликите со србинов кај нас во фан клуб ? :pos:

п.с Федерер кога играше тенис Новак знак прашалник дали знаел рекетот да го држи :icon_lol:

Тоа што има дрес од Милан на него не го прави ништо понеодвратен.

:)

“Mister X will not be a player already at the top of his game. We’ll just have to wait and see what happens,” said the Milan Vice-President.

Е де бе, пак ли ќе купуваат некој копиљ...

Мене работава ми личи на Монтоливо плус некој копиљ веројатно :ROFLMAO: и Гансо во јануари по што Пасторе летна а друг играч не ми се верува за таа позиција да земат. Ако дојдат Монтоливо и Гансо најлоша можна комбинација е али и тоа е доволно за скудето, ама за скудето само.:confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom