Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
нема везе така праат играчите , и т.Силва со барса така напраи и шо значи дека не ни треба ?Баш ни треба таква ''курва '' ко хамшик , го замислувам у формацијата шо ја иаме би кинел
![]()
Тоа за Силва беше од Goal.com нели?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема везе така праат играчите , и т.Силва со барса така напраи и шо значи дека не ни треба ?Баш ни треба таква ''курва '' ко хамшик , го замислувам у формацијата шо ја иаме би кинел
![]()
ке видиш дека не си у право дебелиНезнам вие што мислите али ја мислам дека доколку би дошло у прашање кој да игра дали Мексес или Јепес,јас сум за наркоманот.
Незнам вие што мислите али ја мислам дека доколку би дошло у прашање кој да игра дали Мексес или Јепес,јас сум за наркоманот.
Ivey таа тактика шанса нема да ја игра Алегри, ќе си се држи до оваа од минатата сезона што мислам дека е добра идеа.
Ivey таа тактика шанса нема да ја игра Алегри, ќе си се држи до оваа од минатата сезона што мислам дека е добра идеа.
Сасуке брат ипак да се прснат 30мил на Хамшик е боље него некои 2ца од по 15мил такозвани Видал Витсел ... А Гансо дека ќе си дојде у јануар ќе дојде