Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
тоа е шаблонот што се прави секогаш кога Милан носи некој што е тежок за носење.

прва фаза- фалење, шпекулации и нагаѓања
втора фаза-од нигде никаде играчот покажува интерес за милан со ваква изјава, за да створи немир во матичниот клуб и атмосфера за продавање
трета и најдолга и најмачна фаза што ќе трае до август- нечкање, преговори и потпис

Кога ќе ми текне, вака беа донесени сите битни и скапи играчи од Руи Коста и Неста до Роналдо, Роналдињо и Ибра

Ова ќе биде еднакво тешко како со Ибра што беше, веќе почнале на Наполи навивачите да се бунат и да го обележуваат како предавник. Исто така се збори дека ова се е операција на Мино Раиола и најверојатно он ќе ја тера и оваа работа.

Ако потпише Хамшик се шишам ко него и ич кур не ме боли ако сум магаре толкавo и народ ми се смее. :D

Gasperini wants to play the 3-4-3 at Inter and bring over Palacio. Yes Gaspe'! This is a great start to your reign for us Milanisti
--- надополнето: Jun 27, 2011 8:13 PM ---
C_3_Media_1284470_immagine_oleft.jpg

тоа е шаблонот што се прави секогаш кога Милан носи некој што е тежок за носење.

прва фаза- фалење, шпекулации и нагаѓања
втора фаза-од нигде никаде играчот покажува интерес за милан со ваква изјава, за да створи немир во матичниот клуб и атмосфера за продавање
трета и најдолга и најмачна фаза што ќе трае до август- нечкање, преговори и потпис

Кога ќе ми текне, вака беа донесени сите битни и скапи играчи од Руи Коста и Неста до Роналдо, Роналдињо и Ибра

Ова ќе биде еднакво тешко како со Ибра што беше, веќе почнале на Наполи навивачите да се бунат и да го обележуваат како предавник. Исто така се збори дека ова се е операција на Мино Раиола и најверојатно он ќе ја тера и оваа работа.

Ако потпише Хамшик се шишам ко него и ич кур не ме боли ако сум магаре толкавo и народ ми се смее. :D

Хаха и ја го дадов истото ветување, праам четка ако дое Хамшик у негова чест.Можеме и заедно ако сакаш !! :D

^ Цело време Галијани се обидува да ни докаже дека нема ништо со Хамшик. Сомнително е ова, мора да има нешто :cool:

Најново име со кое не поврзуваат е Данило. Се смета дека го „изместил“ Гансо од топ-листата на желби на Милан. Според првичните информации би можел да биде доволен за сума од околу 10мил. евра. Сантос предтоа добил понуда од 5 мил. од Бенфика и ја одбиле...

Данило игра десен бек/мидфилд, би бил супер замена ако си отиде Одо/Бонера/Антонини или пак ако Абате ботот пак стане бот(недај боже..) :D

Дури и претседателот на Сантос потврди дека Гансо најверојатно ќе си иде во јануари. Така да не очекувам некое звучно име Милан да донесе летово, можеби некој од ранкот на Видал/Азамоах со тоа што во јануари ќе го купат Гансо. А ако се земе Хамшик сега и потоа Гансо, ќе биде опасно :sneaky:

Хамшик у август , Гансо е веќе договорен за у Јануар... + ако може да упадне у план и тој данило сеа летово , ќе иаме добар тим нема што ..

Тешко за двајцата и Данило и Гансо сезонава,прво ќе треба Таиво пасош да извади,второ ќе треба да одобрат од федерацијата 2 слободни места за нон еу.

Хамшик за на крај на Август ќе го остават,сега очекувајте и демант од негова страна,исто ко Галијани што побрза да демантира се,ама мислам дека е печен за во Милан вистинско нешто за во нашиот среден ред.

Претседателот на Сантос изјавил дека Гансо до Декември ќе остане во Сантос.........а за после си знаете. :)

Јас сакам некој од Лондон да донесат(АКО имаат пари и моќ секако) пример Бејл сака да си оди,Есиен исто одлично ќе дојде,Сандро незнам дали има пасош ама ако има може да се проба со него.

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
Some believe that Hamsik's Milan statements were meant only to get an improved contract with Napoli.

Се е за пари се е!!! Не ни требаат вакви курви у тимот ако е ова точно!!!

нема везе така праат играчите , и т.Силва со барса така напраи и шо значи дека не ни треба ? :) Баш ни треба таква ''курва '' ко хамшик , го замислувам у формацијата шо ја иаме би кинел :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom