- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
братче не дека не беше така не велам не ама ... кажувам со се зборува :smir:И за Ибра негираше па ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
братче не дека не беше така не велам не ама ... кажувам со се зборува :smir:И за Ибра негираше па ...![]()
братче не дека не беше така не велам не ама ... кажувам со се зборува :smir:
тоа е шаблонот што се прави секогаш кога Милан носи некој што е тежок за носење.
прва фаза- фалење, шпекулации и нагаѓања
втора фаза-од нигде никаде играчот покажува интерес за милан со ваква изјава, за да створи немир во матичниот клуб и атмосфера за продавање
трета и најдолга и најмачна фаза што ќе трае до август- нечкање, преговори и потпис
Кога ќе ми текне, вака беа донесени сите битни и скапи играчи од Руи Коста и Неста до Роналдо, Роналдињо и Ибра
Ова ќе биде еднакво тешко како со Ибра што беше, веќе почнале на Наполи навивачите да се бунат и да го обележуваат како предавник. Исто така се збори дека ова се е операција на Мино Раиола и најверојатно он ќе ја тера и оваа работа.
Ако потпише Хамшик се шишам ко него и ич кур не ме боли ако сум магаре толкавo и народ ми се смее.![]()