Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
нема везе така праат играчите , и т.Силва со барса така напраи и шо значи дека не ни треба ? :) Баш ни треба таква ''курва '' ко хамшик , го замислувам у формацијата шо ја иаме би кинел :)

Тоа за Силва беше од Goal.com нели?

мислам да , али стара фора е таа без разлика бил силва или не , секој сака поише пари овие денови :)

Баталете ги изјавите и самиот Хамшик му даде на знаење на Наполи дека сака да замине во Милан така да тие сигурно чекаат вистинска понуда и да започнат со преговори.

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
Незнам вие што мислите али ја мислам дека доколку би дошло у прашање кој да игра дали Мексес или Јепес,јас сум за наркоманот.

Незнам вие што мислите али ја мислам дека доколку би дошло у прашање кој да игра дали Мексес или Јепес,јас сум за наркоманот.
ке видиш дека не си у право дебели :)

Неста да ни е здрав и во форма па за овие двајца мало гајле ... :)

еве една украдена идеја од комшивките хахахах

------------------------ Абиати ---------------------

----------- Неста ---- Силва ----- Мексес---------

Абате ------------- Ван Бомел ----------- Таиво

--------- Робињо --- Боатенг ------ Пато --------

------------------------- Ибра --------------------------

во случај да дојде Хамшик место Боатенг ако не ќе си ги чекаме Гансо : D

Абе и да дојде Хамшик нема да го игра Алегри полушпиц.

Галијани пак со изјава полна деманти,незнам што се ебава вака,може да си ги земе Витсел-15,Видал-15,Ламела/Данило(овој ако дојде MCR ќе игра)-10-15 и ете ти јака средина а не да прсне пример 30 за Хамшик или Гансо.

Ivey таа тактика шанса нема да ја игра Алегри, ќе си се држи до оваа од минатата сезона што мислам дека е добра идеа.
Сасуке брат ипак да се прснат 30мил на Хамшик е боље него некои 2ца од по 15мил такозвани Видал Витсел ... А Гансо дека ќе си дојде у јануар ќе дојде

Ivey таа тактика шанса нема да ја игра Алегри, ќе си се држи до оваа од минатата сезона што мислам дека е добра идеа.

Знам дека нема шанса, си ја пишав онака. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: kpb
Сасуке брат ипак да се прснат 30мил на Хамшик е боље него некои 2ца од по 15мил такозвани Видал Витсел ... А Гансо дека ќе си дојде у јануар ќе дојде

15М за Видал е кражба!!! 15М е само затоа што има уште 1 година од договорот... Сигурно не си го гледал играчот па затоа збориш вака друже, а за Витсел не можам да кажам пошто го немам гледано...

А Хамшик 30М е overpriced...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom