Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе битно го имаме фараонот , за другите не се замарајте хD
Calciomercato-Milan-El-Shaarawy.jpg

За Гансо:
According to reports from Brazil, Ganso is getting ready to live in Italy. He has been studying Italian for two months now.

За Поли:
Report says Milan and Cagliari working on a co-ownership deal for Samp midfielder Andrea Poli.
Poli would play with Cagliari for a year and if he does well would move to Milan in the summer of 2012.
Poli is a great talent, last season hurt by frequent injuries and Samp's terrible year. Could become one of Italy's best mids.

Шо е воа Миалн само по пола зима играчи со Калјари го зимаат Поли а со Џенова ќе го зимале Видал.
Од вие овој Видал го имам гледано не е лош игра добро брз е даваше голови оваа сезона за Леверкузен а Поли има време да се докаже затоа и го даваат една година во Калјари да видат дали ќе се докаже ако игра добро следната година секако ќе се врати во Милан.

На Прашање за тоа дали ќе го земат Видал, Галијани одговорил дека не ни знае кој е Видал :D Галијани е трол.

Sky says Roma have signed Marco Borriello fully, giving Milan the 10 mil euro that was set in the original agreement.

На Прашање за тоа дали ќе го земат Видал, Галијани одговорил дека не ни знае кој е Видал :D Галијани е трол.

Sky says Roma have signed Marco Borriello fully, giving Milan the 10 mil euro that was set in the original agreement.

Тоооооооооооооооооооооооооооооо ајде да славиме отиде баксузот му ебам матер,уште 2 останаа нив да ги шутниме ќе биде добро! :D

Ај кажи што има истролано во постот горе? Тролање е да пишеш дека Робињо е НЕЗАМЕНЛИВ во Бразил, точно е дека има голема улога во нападот и добро е вклопен ама има уште барем троица играчи кои може да го заменат без проблем, и кажи не ли ти се смачи од силните промашувања целата сезона, преценет е во тој поглед што се очекуваше многу од него ама ете си игра просечно, далеку од тоа дека е лош.

Не се мислеше само на неговото мислење што го даде кога го пишав тоа туку на целокупниот негов престој на фан клубов кога само збори работи што само он си ги сваќа и ги повторува по некои 20-30пати. Мене не ми смета он не сакам да ме сватите погрешно секој си има право на мислење и како што глеаш имаше смајли на крај од мојата реченица.А ако ти си тука да ми судиш мене олабави ме жити се не се умарам со такви работи. Поздрав

Ништо од Хамшик изгледа,овој нашиов си игра еци пеци пец да му ебам ќелавиот ставрно е за нигде,сега ќе оди во Лондон и „демек“ ќе го брка Фабрегас кој ја искрено ич не сакам да дојде,3 сезони плачи за Барселона и да дојде во Милан тоа ќе биде крајот.Изгледа ќе земеме некој Х што го немаме ни видено ни чуено...

Е ова прв пат го среќавам некој да го нејќе во тим Фабрегас. :)
Во моментов повеќе потребен ни е Фабрегас кој што би се снашол одлично на позицијата на Пирло.
Хамшик е стварно добар играч може да игра на било која позиција во средианта ама Цеск е Цеск. :)
Нема да се жалам кој и да дојде од овие двајца зошто и двајцата се добри фудбалери.
п.с најдобро би било двајцата да ги донесат во Милан :D

Во моментов повеќе потребен ни е Фабрегас кој што би се снашол одлично на позицијата на Пирло.

Доколку Алегри сакаше играч на таа позиција, ќе го оставеше Пирло во тимот. Меѓутоа тактиката на Милан(особено при крајот) не се сведуваше на таа позиција што ја играше Пирло изминатите години, туку Алегри си имаше друга замисла и затоа немаше место за него во тимот. Моментално Ван Бомел е таму со сосема различна улога, се бара некој што би играл лево во средина, а Хамшик најдобро би се вклопил таму.

Е ова прв пат го среќавам некој да го нејќе во тим Фабрегас. :)
Хамшик е стварно добар играч може да игра на било која позиција во средианта ама Цеск е Цеск. :)
Нема да се жалам кој и да дојде од овие двајца зошто и двајцата се добри фудбалери.
п.с најдобро би било двајцата да ги донесат во Милан :D

Ај што ќе земаш играч што цела сезона ќе плаче дека сака да игра за Барселона??Ако сака неа оди таму и чао нека не замара по медиуми и тој и цела Фарса се утепаа од плачење секој втор со изјава i want Fabregas in Barcelona.Најдобро би бил Хамшик ама тешко ќе видиме што ќе се деси.

Не во право е Инзаги за ова со Фабрегас,реално мислам дека на секој фудбалски фан му скурчи секое Лето од овие саги на Ф и Ф.........нека се спојат и нека пропаднат заедно осеќам дека ептен јако ќе се посере кога ќе отиде таму и ќе се расипе нешто во тимот,не можат вечно да победуваат и тие.

Јас незнам зошто не запнат за Швајнштајгер,ем ќе имаме добро технички поткован копач ем е world class реално Хамшик е добар ама не е world class како што вети Берлускони а и Алегри после заминувањето на Пирло,па само денес 15 мил. направија нека одврзат кесе малку. И ај конечно нека го земат Гансо веќе,аман.

16 милиони од продажбите на Бориело, Астори и Легати... се збори дека ќе се тргнело по Цеск. ја и со Гансо сум задоволен :)

Доколку Алегри сакаше играч на таа позиција, ќе го оставеше Пирло во тимот. Меѓутоа тактиката на Милан(особено при крајот) не се сведуваше на таа позиција што ја играше Пирло изминатите години, туку Алегри си имаше друга замисла и затоа немаше место за него во тимот. Моментално Ван Бомел е таму со сосема различна улога, се бара некој што би играл лево во средина, а Хамшик најдобро би се вклопил таму.

Пирло во онаква мизерна форма неможеше никако да му помогне на Милан.
Факт е дека Алегри форсира друга средина т.е средина со копачи ама со таква средина тешко во ЛШ.Без добар плеј во средина ништо не правиме ќе се даваат топки до напаѓачите на 30м од гол и ако направат нешто направат ако не Тотенхем :)
--- надополнето: Jun 22, 2011 8:58 PM ---
Ај што ќе земаш играч што цела сезона ќе плаче дека сака да игра за Барселона??Ако сака неа оди таму и чао нека не замара по медиуми и тој и цела Фарса се утепаа од плачење секој втор со изјава i want Fabregas in Barcelona.Најдобро би бил Хамшик ама тешко ќе видиме што ќе се деси.

Па ако дојде кај нас тогаш не би требало да плаче за Барса нели ? Уствари кога ќе размислам подобро ако сака таму нема да прифати кај нас а и да прифати за после да иде во Барса Каталонците ќе треба добро да го одрзат ќесето ... :)

Ова и за САСУКЕ е да не ве цитирам и двајцата :)

Во 2:50 има финале 2-риот натпревар помеѓу Сантос и Пењарол, намерно нема да заспијам да го гледам на стрим овој Гансо што играч е... Може и вие да го гледате, за заинтересираните, еве стрим: http://atdhenet.tv/37728/watch-santos-fc-vs-ca-penarol

Поздрав.

^ Нели е повреден Гансо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom