Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се гледа колку го пратиш Реал, затоа те молим не ми реплицирај више. Вие го дркате овде дека ќе ви ги дадел Реал Роналдо и Игуаин (кажите ако сакате и Касиљас и Рамос ќе ги добиете) за Нослето. Кај нас никој не го спомна истиов, таке да ти реков не ми реплицирај зошто гледам со кого имам работа. Поздрав.

Евети еден лајк и научи бон тон како се прави,кога ќе научиш и кога ќе знаеш доволно за својот клуб тогаш вратисе и ќе праеме муабет дотогаш не се брукај со вакви постови.. :)

Лигата е кока кола за калчо.

Не треси глупости бе шапснакта ти е убедливо најсалба лига во свет.
Првиот тим има 95 дадено голови,а вториот 102 дадени голови што јасно говори за квалитетот на преостанатите тимови.
Реал како второпласиран со втор тим им дава 6 гола на гости на третопласираните Валенсија.
Првиот стрелец во лигата има 40 дадени голови небаре Реал игра во 3МФЛ.
На секоја втора утакмица Реал/Барса даваат по 7+ гола што исто така говори за квалитетот на првенството.
--- надополнето: Jun 15, 2011 4:41 PM ---
Абе Ибра им донел титула у Калчо, не е за заебавање. Лига во која главни конкуренти за титула им се Наполи, Рома и Лацио. Сфатите дека тоа што Реал не зел титула 3 години не е до тоа што Реал е слаб (да беше слаб ќе не тепавте у ЛШ), туку тоа дека овој тим на Барса е меѓу најдобрите ever. Затоа не се палите, само незнам како можете да веруете на шпекулацие дека некој играч би ви дале за да ви го земемо Ибра...може Албиол ако сакате.

Пред 2 години ве тепавме на Бернабе на Сиро нерешено.
Претходнава сезона го јадевме на Бернабе на Сан Сиро нерешено.
За овие 2 сезони имате дадено 2 миљарди за трансфери ние едвај 50милиони.
Ибра за Албиол (y)

^ Не ми беше намерата да го оспорим квалитетот на Милан.
Е сега идемо ваке. Значи ако појќе тимови се борат за титула незначи дека лигата ви е подобра. Ајде еве у Србија до крај се бореа Партизан, Звезда и Војводина. И сега што, поквалитетна е Српска лига од Италијанска или Шпанска или било која? Разграничите ги поимите за КВАЛИТЕТНА лига, и ИНТЕРЕСНА лига.
Е сега тоа што Реал и Барса са далеку над другите екипе, тоа е друго. Ама квалитетот неможе да се оспори у никој случај на другите тимоој (Валенсија, Севиља, Виљареал). Па и самите видите до кј ида Шпанските екипе у Европскиве натпреваруења, а до каде Италијанските и све ќе ви биде јасно.
Уште еднаш ќе кажем, не ми беше поентата у постот погоре да го оспорим квалитетот на Милан, само бев испровоциран од некои членоој овде што глума сезнајковци.

^ Не ми беше намерата да го оспорим квалитетот на Милан.
Е сега идемо ваке. Значи ако појќе тимови се борат за титула незначи дека лигата ви е подобра. Ајде еве у Србија до крај се бореа Партизан, Звезда и Војводина. И сега што, поквалитетна е Српска лига од Италијанска или Шпанска или било која? Разграничите ги поимите за КВАЛИТЕТНА лига, и ИНТЕРЕСНА лига.
Е сега тоа што Реал и Барса са далеку над другите екипе, тоа е друго. Ама квалитетот неможе да се оспори у никој случај на другите тимоој (Валенсија, Севиља, Виљареал). Па и самите видите до кј ида Шпанските екипе у Европскиве натпреваруења, а до каде Италијанските и све ќе ви биде јасно.
Уште еднаш ќе кажем, не ми беше поентата у постот погоре да го оспорим квалитетот на Милан, само бев испровоциран од некои членоој овде што глума сезнајковци.

Не гледам јас само кој тимови се борат за титула ги гледам сите тимови пред се како успеваат или не успеваат да се справат со водечките тимови во лигата.
Ако лигата е квалитетна и има квалитетни тимови би требало и да е интересна по мене што не мора да значи дека е така. Ако има повеќе квалитетни тимови а не само два како што е случај во Шпанија би требало да е доста интересна,а ако е интересна значи има повеќе тимови што се борат за титула што автоматски е квалитетна лига.
Дали Реал и Барса се отидени толку над другите или па другиве се вратиле неколку чекори назад би можеле да ни одговорат само луѓе што се детално упатени во Шпанскиот фудбал.
Шпанциве отидоа подалеку затоа што Итаљаниве почнаа да се курчат со тоа што беа незаинтересирани за Уефа Куп/Лига Европа па затоа и се доста назад за разлика од тимовите од другите лиги па со самото тоа си го загубија 4 место за ЛШ.

Мое мислење е дека Калчото е боље од Шпаснкото твоето е најверојатно обратно така да мислам дека нема за што да се натегаме кое е подобро затоа што на крајот секој ќе си остане со своето мислење. :)

Се гледа колку го пратиш Реал, затоа те молим не ми реплицирај више. Вие го дркате овде дека ќе ви ги дадел Реал Роналдо и Игуаин (кажите ако сакате и Касиљас и Рамос ќе ги добиете) за Нослето. Кај нас никој не го спомна истиов, таке да ти реков не ми реплицирај зошто гледам со кого имам работа. Поздрав.

Абе телетабис пишуваше дека РЕАЛ ГИ ПОНУДИЛ Кака и Игуан за Ибрахимовиќ, на сајт ПОВРЗАН СО РЕАЛ, и се отвори дискусија дека и двајцата се ДРВА и не ги сакамо !!!

Никој не те праша ни тебе ни другиов трол за јачината на истите или за вашата мочана лига со 2 тима, упаѓаш у фан клуб без потреба, и уште викаш да не ти реплицираат !!!

Све има по светов мајко мила.

Ај сеа да пукне
images

и одјеби !!!

^ А може тебе требаше да те прашам дали да пишем овде или не а? Ај одјеби, никој не те праша тебе.

Досадно им е на овие у фан клуб на Реал :)

^ А може тебе требаше да те прашам дали да пишем овде или не а? Ај одјеби, никој не те праша тебе.

Па тоа ти викам и ја, никој не те праша и ај одјеби !!

Koпирант..... Низаеден !!
201.gif

^ Имаш опција игнор. Не си никаков фактор ти овде да кажеш дали да пишем или не. Ај иди издркај го на носот од Ибра :):)

^ Имаш опција игнор. Не си никаков фактор ти овде да кажеш дали да пишем или не. Ај иди издркај го на носот од Ибра :):)

images

Ме заеба, се осеќам заебано сеа !!

Па морам да пишуем на тој начин за да можеш да ме сфатиш, иначе ќе се мислиш по 3 саата за да ми вратиш.

И не ми реплицирај, со тоа што ми реплицираше само га уништи темава, а уште поглупо е што мислиш дека кажа нешто паметно. Пријатно.

Еве едно супер мислење за оваа демек можна трампа ИБРА - Игуаин.

Never thought that us Milan fans could be so ungreatful to a player like Ibra.

He brought us the scudetto that we waited for 7 fucking seasons + he wasnt in his best form in the second half of the season.
And we want to trade our best player who's leading in our team with: ASSISTS, GOALS, with a midfield of Gatusso, Seedorf, Flamini, Pirlo, Boateng. With a player who needs to have 10 chances to score one goal. And that player has a midfield of, Alonso, Ozil, Di Maria, Ronaldo.

Now imagine Higuain with our midfield last season, we would be what in 5th place?

I wouldnt change Ibra for 7 Higuain's. And neither will Galliani.

КРАЈ!

Еве едно супер мислење за оваа демек можна трампа ИБРА - Игуаин.

КРАЈ!
Со таа средина Игуаин лани беше најдобар стрелец на Реал во лигата. Во Лш беше веднаш по Роналдо. Незнам зошто за репер ја земате таа една утакмица против Лион. На последната утакмица на Реал оваа сезона постигна хеттрик од 2 шанси.

Да не споредуваме лани каква средина имаше позади себе носот.

Каква трампа Ибрахимовиќ-Игуаин бе :eek:
Треба да се подобруваме не обратно, ова никогаш нема да се случи добар е со здравјето Галијани уште.

Кога прочитав дека и Меркел заминал за Џенова ми светна дека Ел Шарви можи да го соберат има талент детето а и паметен е имаше изјава дека е фан на Милан, ова и за Меркел добро ќе дојди барем ќе трча во Џенова кај нас немаше да изигра 90 минути во цела сезона.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom